aquarius1709

Ljetni festivali polako završavaju, a sa njima i ples na plažama diljem Jadrana. Kako bi vam po posljednji put u ljetnom kalendaru priuštili ples festivalskog feelinga u open air formatu, doduše na zagrebačkom moru, potrudila se je ekipa RNB Confusion-a. Legendarni zagrebački program će tako u subotu 17. rujna u poslijepodnevnim satima, od 15h, na obale Jaruna dovesti festivalski vibe u r&b i hip-hop ritmu. RNB Confusion ovim dnevnim partyijem najavljuje seriju dnevnih događanja koja će svaka dva mjeseca organizirati na svaki put drugoj i pomno odabranoj lokaciji.

Opuštenija, dnevna izdanica RNB Confusion partyija biti će spoj hrane i pića, odabrane hrane poznatih zagrebačkih street food brandova te lokacija koje će pružati nezaboravan zalazak sunca.

Terasa kluba Aquarius prva je odabrana lokacija na kojoj ćete dočekati možda najljepši zalazak sunca u Zagrebu, u vjerojatno zadnjem ljetnom "Open Air" partyiju prije kalendarskog početka jeseni. RNB Confusion rezident dj-i vam neće dati mira na plesna podiju terase Aquarius sve od 15h pa do ponoći, a upad na prvi RNB Confusion Back To The City nakon ljetne stanke platit ćete samo 30kn.

Ulaznice dostupne u svim Entrio.hr poslovnicama.

Pobjegnite sa zrakama sunca u prirodnu oazu jezera Jarun te nam se pridruzite na tradicionalno najvećem zagrebačkom reunionu nakon ljetnih avantura.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO