Klupski program "funhouse", u suradnji s organizacijom "Party United", ovu subotu, 24.11.2012., priprema pravu glazbenu poslasticu. Rezident programa - dj Martyn Negro - predstavlja nove talente hrvatske klupske scene koje u subotu obavezno poslušajte u klubu Aquarius. - New kids from the block for new dancing shoes! Za najbolju noć zaduženi su: Martyn Negro, Matroda, Wess i Nowell.

U sklopu popularnog "Party United" programa, u klubu Aquarius nastupit će mlade nade koje u svojim karijerama bilježe velike uspjehe. Upoznajmo malo naše nove party-makere:

Martyn Negro rezident je kluba Aquarius u Zagrebu i na popularnoj plaži Zrće, a nastupao je s velikim imenima popularne plesne glazbe kao što su Avicii, Benny Benassi, Nicky Romero, Deniz Koyu, Swanky Tunes... Također je zabilježio i brojne inozemne nastupe, od kojih je najistaknutiji onaj u legendarnom i planetarno poznatom klubu Cocoon u Frankfurtu. Njegov još uvijek aktualni single "Pretty Little Girl" premijerno je prikazan na MTV Adria te je ušao u službeni "MTV Domaćica" chart. Remixeve spomenutog single-a radili su Wess i Matroda koje ćete također moći čuti ovu subotu u klubu Aquarius na zagrebačkom Jarunu.

Wess je jedan od najperspektivnijih mladih producenata/DJ-a plesne popularne glazbe s ovih prostora koji je sa samo 3 svoja izdanja pokrenuo pravi hype u Hrvatskoj. Pjesma ''Evolve'', koju je producirao s talentiranim švedskim producentom Tjernbergom na Ministry of Sound youtube kanalu, sada broji preko 75000 pogleda (video). Od samog početka dobio je podršku poznatijih domaćih DJ-a, a zasigurno najveće DJ iskustvo mu je nastup s velikim Markusom Schulzom u Sloveniji. Wess je već nastupao u klubu Aquarius, a bilježi nastupe i u popularnom ljubljanskom klubu Cirkus.

Matroda je ponosni član "Plasmapool" izdavačke kuće, za koju izdaje i svjetski poznati producent Mord Fustang, od kojeg i sam Matroda dobiva podršku. Pobjednik je nekoliko poznatih domaćih i stranih remix natjecanja i jedan je od talentiranijih mladih glazbenika ovih prostora. Napravio je službenu pjesmu za reklamu jednog od najpoznatijih američkih brendova "KMART", čime je dobio priliku približiti se širem krugu ljudi koji na tim prostorima sve više prihvaćaju kulturu plesne glazbe u mainstream. Matroda je također već nastupao u klubu Aquarius te izazvao gomilu oduševljenja među publikom.

Zajedno s Matrodom nastupit će i Nowell koji se rano uključio u organiziranje događanja i puštanje glazbe. Organizator je klupskog programa "Reunion" u Aquariusu, a sudjelovao je i u dovođenju svjetski poznatog dvojca Showtek u Zagreb prije nekoliko godina.

Ovu superiornu subotnju glazbenu ponudu Aquarius klub će nadopuniti bezobrazno dobrim happy hour-om, od 23h do 00h, u kojem Vas očekuje akcija 2-za-1 na svu cugu, a od ponoći na snagu stupa akcija za špicu, koja traje sve do kraja - Beck's za 10 kn! Vidimo se na plesnom podiju. Ponesite rezervne cipelice!

- Ulaz: 40 kn (uključuje konzumaciju u klubu Aquarius te prijevoz do svih klubova unutar "Party United" večeri.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO