Tko kaže da se partija samo petkom i subotom po noći?! Ponedjeljak je savršen dan za party. Pogotovo kada vam ga predstavlja poznati modni fotograf Iven Mastin i kada se partija na ljetnoj terasi kluba Aquarius na zagrebačkom Jarunu, a upravo to se sprema i ovog ponedjeljka (19.08.2013.) od 16h. Na jarunskom jezeru napravit ćemo nešto slično najboljim afterima sa Zrća. Party starta u 16:00 h. Kraj je službeno u 00:00 h, ali zapravo vi odlučujete kada će biti kraj! Očekujte maskotu koja će vas animirati i dijeliti vam zanimljive poklončiće, koktele po akcijskoj cijeni, a uz sve to za sve pripadnice ljepšeg spola i BESPLATAN PHOTO SHOOT by Iven Mastin na plaži ispred Aquariusa.

DRESS CODE je obavezan; BATHING SUIT White shirts (kako bi nam pokazali koliko ste pocrnili). Dobro došli su i svi ljetni rekviziti. :)

Uz kupljeno piće očekujte i besplatnu ulaznicu za veliki party "DAMN SON!" koji će se održati u subotu (24.8.2013.) u Aquariusu. Sve pozivamo da dođu na dnevno sunčanje te uživanje uz ljetne hitove housea & rnb-a koje će vrtjeti DJ-i: Lovress, Meeslav i DIC3.

Čekaš vikend..? Ma "svaki dan je vikend"! - Vidimo se!

Ulaz: FREE (besplatan)

Info: 091 7604 928
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO