Dragi prijatelji i ljubitelji Aquarius kluba, poštovaoci našeg odabira muzičke kvalitete i dobrog zvuka, iznimno nam je zadovoljstvo najaviti stranog gosta za kojeg ste vrlo vjerojatno čuli, a ako i niste, vrijeme je da čujete! Mi smo se potrudili u ovo zimsko doba unijeti nešto topline a ujedno i svježine u glazbenu scenu.

Stoga ćemo Vas počastiti izuzetnim gostovanjem za koje smo sigurni da će Vam ostati u dobroj uspomeni kao i sva dosadašnja koja smo organizirali, a na koja ste se rado odazvali. Toplinu i vrućinu u ove hladne dane na početku godine, unijeti će talentirani i aktualni DJ i producent iz Srbije, čiji talent se primjetio od "Exit Festivala", pa sve do "Amsterdam Dance Eventa"! U pitanju je TKNO, koji će zasigurno oduševiti svojim stilom sve štovaoce plesne elektronske glazbe, s obzirom da se radi o jedinstvenoj fuziji Techno glazbe koja kroz svoje mračne elemente, hipnotičke melodije i snažan groove opisuje pravu moć njegove osobne produkcije.

Kroz godine, razvijao se i profilirao kao umjetnik, pa je svojim znanjem i talentom izdao svoju produkciju na neke od vodećih Techno izdavačkih kuća današnjice poput:

Selected Records, Yin Yang Records, I Am Techno, Italo Business, Renesanz, Audio Elite, Patterns, Reload, Sabotage Records...

Na istima je surađivao sa globalno poznatim i priznatim producentima kao što su:

Bryan Cox, Pedro Delgardo, Peppelino, Sisko Electrofanatik, Anti-Slam & W.E.A.P.O.N., Dataworx, Danny Fontana, Joe Brunning, Dolby D, Forest People, Hristian Stojanowski...

Da je kvalitetan producent u pitanju dokazuje činjenica da njegovu produkciju sviraju velikani kao što su:

Carl Cox, Cristian Varela, Christian Cambas, Oxia, Richie Hawtin, Slam, Adam Beyer, Marco Bailey, Piatto, Mark Knight, Dandi & Ugo, Sasha Carassi, Drumcomplex, Alan Fitzpatrick, Luigi Madonna, Axel Karakasis, itd.

Svoj drugi nastup u Zagrebu odraditi će jer ste to "VI" tražili!!!

A pošto nam je Vaša vjernost važna, častimo Vas sa 12 sati poslastice, pa će event trajati do samog podneva. Ovo je nezaobilazna lektira za sve koji vole plesati do iznemoglosti. Dobro nam došli! Pozitivna atmosfera i nezaboravan provod osigurani! :)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO