Svi smo upoznati s činjenicom da subotom navečer ne izlazimo kako bismo igrali domino, brojali tramvaje ili kilometražu prijeđenu autom ili novim šuzicama od sigurnog kutka našeg doma do najpaklenijeg provoda u gradu. Svatko se barem jednom također probudio u nedjelju ujutro s mišlju "što mi je ovo trebalo" ili "nikad više..." i ovo je party upravo za vas odnosno sve nas koji smo se ikad probudili s takvom misli na pameti. Klub Aquarius ponosno predstavlja večer u kojoj smo mnogo puta napravili glupost za koju smo se kasnije kajali, ali smo se sljedeće subote vratili na "mjesto zločina" ispraviti stvari, pokajati se i napraviti pravu stvar. Slijedi FUNHOUSE: SAINT or SINNER party!

U svakome od nas leže dvije strane ili bi barem trebale. Ona dobra, uljudna strana kojom smo svakog dana na raspolaganju svijetu, okolini, dragim nam ljudima kao dobri ljudi i mi sami. Ipak, sve to davanje uzima svoj danak tako da u nama leži, sjedi, ma rita se i jedva čeka iskočiti van i ona zločesta strana. Upravo ta stupa na snagu u klubu Aquarius A2 u subotu (12.04.2014.) od 23h. Želimo da izbacite iz sebe van kompletnu zločestu stranu sebe, a za one koji su dobri, čedni, s "aureolom nad glavom" od glave do pete ili se barem takvima smatraju u pripremi je i ponuda cuge tj. "čarobnih napitaka" koji će djelovati kao svojevrsni serumi istine pa nek dobrice priznaju i sami sebi da mali vražićak sjedi i na njihovom ramenu. :)

Za glazbenu zločestoću će se pobrinuti DJ duo: Kosta Radman i Matroda, a svirat će se EDM, progressive house i electro house. Samo najbolje od najboljeg!

Ako postoje razine zabave, ova subota u klubu Aquarius A2 će biti iznad svake do sad zabilježene stoga nema previše razmišljanja i vidimo se od 23h. Bit će vruće... užareno... zločesto... ali što ima slađe od slatkog grijeha...

Dobrodošli na FUNHOUSE: SAINT or SINNER party!

Ulaz: 20 kn (Your sins in the club are included in price!)

Dress code: bijelo ili crno (gornji dio obavezan)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO