Većina starijih partijanera, rave veterana i plesača s plesnih podija zadnjih 20ak godina dobro će znati o čemu se radimo kada se spomene ime "KIKI" u kontekstu elektronske glazbe naših prostora, a kada se tome pridoda još i termin "all-night" čarolija tek počinje i nema kraja sreći, veselju i zabavi svih koji znaju što je dobar party provod. Loops, Stereo Studio i drugi brojni programi, festivali, klubovi, prostori i ine večeri na kojima je nastupao samo su dio povijesti našeg uistinu "velikana" koji je našoj sceni dao veći doprinos nego li je vjerojatno i sam svijestan i više nego li će mu itko ikad moći odati počast i hvalu za to.

Kikijevi all-night nastupi su tolika rijetkost da ih je doslovce GRIJEH propustiti za svakog tko se iole smatra nekakvim partijanerom, raverom, fanom ili uopće slušateljem elektronske glazbe. 4. travnja 2014. u klubu Aquarius A1 na MPC večeri i s potporom AQUARAVE projekta, Kiki će još jednom kroz cijelu noć pokazati zašto je uistinu on taj zbog kojeg pamtimo "zlatno doba techno glazbe" na našim prostorima do današnjeg dana.

Što očekivati...? - Elektronsku glazbu svih boja i oblika; od ranije "Loops" faze, pa sve preko "oldschool techno" ili vam "STEREO STUDIO" faze, pa sve do današnjice tj. najnovije produkcije. Putovanje zvukom, vremenom i prostranstvima lupanja, melodija, emocija...

Zajedno ćemo istraživati prostranstva retro, oldschool i techno zvuka... I imajte na umu da se radi o samo jednoj noći koja se neće tako uskoro ponoviti, baš kao i to da su Kikijevi all-nighteri uvijek krcatog plesnog podija i atmosfere koja svako malo eksplodira.

Vidimo se 04.04.2014. u klubu Aquarius A1 na Manual Pitch Control programu uz all-night DJ set koji će nam majstorski prezentirati maestro elektronike: KIKI.

- ime programa: MANUAL PITCH CONTROL with KIKI (all-night)
- klub: Aquarius A1
- datum: 04.04.2014. | petak
- upad: 30 kn
- svira se: techno, oldschool, retro
- line-up: KIKI (Stereo Studio, Loops, Deep FM) // all-night DJ set

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO