Priča je počela, pa... teško je reći kada je točno počela jer se ideja o pokretanju programa povela još 2012. godine kada je Hard²Core krenuo s radom kao organizacija. Program večeri "TECHNO 3.0" formirao se dobrih godinu dana, a otvaranje je bilo zaista spektakularno za naše podneblje. U studenom 2013. na velikom A2 flooru kluba Aquarius i eventu "YES, WE RAVE!", Techno 3.0 je otvorio svoja vrata poklonicima čistog techno zvuka - novog i starog poznatijeg kao oldschool te isto tako načinima sviranja (ploče, CDi,...), a sve to dogodilo se pred gotovo tisuću partijanera koji i danas pričaju o tom eventu kao top techno eventu godine klupskog tipa u Zagrebu. Od tada, zaredali su se sljedeći eventi te neka strana i domaća gostovanja. Predstavila su se i neka nova lica na sceni, te su svi ponosno ostavili svoj trag u Techno 3.0 programu baš kao što ne sumnjamo da je isti ostavio traga i u njihovim karijerama i životima.

Svako poglavlje ima svoj kraj, pa tako i H²C: Techno 3.0. - U petak, 25.04.2014. od 23h u klubu Aquarius A1 na zagrebačkom Jarunu događa se početak takvog jednog "kraja". Bez brige, pripreme za novu sezonu (2014./15.) već su u tijeku jer je dobro poznato da Hard²Core crew ništa ne ostavlja slučaju već se sve pomno planira i izvršava kako bi kvaliteta programa opstala, štoviše da bi kvaliteta porasla na radost i zadovoljstvo svih posjetitelja, gostiju, partijanera, ravera i prijatelja programa i elektronske glazbe.

Ovog puta predstavit će nam se idejni začetnici Techno 3.0 večeri, pa da ne duljimo, oni su: MAD AS HATTER i BLURIX LT. Obojca su DJ-i s poduljim iskustvom iza DJ-pulta i smatramo da nije potrebno prepisivati biografije niti nabrajati gdje su sve i s kime svirali, surađivali, te kakav doprinos su do sad već dali našoj, ali i globalnoj sceni elektronske glazbe. Svira se "50/50 edition" što znači da će momci svirati svaki po 3 sata, a možda i ne u komadu... Ali ostavimo izenađenja za sam floor.

Što će se svirati...? - Kao prvo, moramo naglasiti da se za ovu priliku priprema podosta starih ploča, oldschool techno izdanja koja će se zavrtjeti na "Technics ljubimcima" odnosno gramofonima. Omjer novog i starog techno zvuka mogao bi biti upravo kakav je i naziv večeri - 50/50. Očekujte neočekivano... Ali jedno je sigurno; tko se pojavi - pamtit će, sjećat će se i vratit će se u jesen. Bilo da se svira s ploča ili CD-a, tu će se naći radovi producenata kao što su: Adam Beyer, Marco Carola, Hardcell, Redhead, Secret Cinema, Agoria, Samuel L Session, Funk D'Void, Oxia, Dave Clarke, Jeff Mills, Chris Liebing, A-Paul, James Ruskin, Surgeon, Green Velvet, Damon Wild, Gaetek, Vitalic, Petar Dundov, Marco Bailey, David Meiser, Technasia, Hackler & Kuch, ...

Lijepo je osvrnuti se unazad i vidjeti što se sve događalo kroz party sezonu pa reći "ovo je bila jedna za pamćenje", a u petak (25.04.) ćemo staviti točku na "i" te se pozdraviti s TECHNO 3.0 večeri do jeseni i nove sezone te novih iznenađenja koje nam priprema Hard²Core crew.
U petak, 25.04.2014., vidimo se od 23h u klubu Aquarius A1.
RAVE ON!

- program: HARD2CORE pres. TECHNO 3.0 - 50/50 edition
- klub: Aquarius A1 | Zagreb
- datum: 25.04.2014. | petak
- upad: 30 kn
- svira se: techno, oldschool techno

- line-up:
* Mad As Hatter (Hard²Core / Diggarama / Techno 3.0)
----- vs -----
* Blurix LT (Hard²Core / Diggarama / Techno 3.0)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO