Leeks, Matz, Kula i Tekitoka, četvorka DIRTY BEATZ-a, poznatog zagrebačkog drum'n'bass kolektiva, otvaraju sezonu uz novu generaciju glazbenika i talenata svjetske dnb scene, koje već nekoliko godina ugošćuje i Outlook Festival najveći europski festival bass glazbe koji se održava u Puli! - DLR & MC GUSTO.

Ova rano jesenska večer pružiti će pravi britanski underground zvuk od dva iznimna talenta koji se nalaze na uzlaznim putanjama svojih karijera, podržani u radu od mnogih slavnih legendi drum'n'bass scene.

Iako je DLR tek nekoliko godina aktualan na lokalnoj britanskoj sceni, stekao je svjetsku slavu sa svojim tehnički vrhunskim i kreativnim setovima, koji će upotpuniti njegov dugogodišnji suradnik MC GUSTO sa svojim jedinstvenim liričkim i svestranim stilom mc-ijanja kojim nepogrešivo upotpunjuje široki spektar drum'n'bass stila povezujući glazbu, nastup i publiku u jedno nezaboravno putovanje i zabavu.

Obojica su se okrenula uspješnim solo karijerama, te do sada ostvarila mnoga dostignuća na drum'n'bass sceni. DLR je od ranije poznat po svojoj suradnji s Chris Octane-om i debitantskim albumom „Method In The Madness“ koji se našao na popisu Top 5 Albuma godina, a tijekom solo karijere po mnogim uspješnim uracima objavljenim na izdavačkim kućama poput Dispatch Recordings, Metalheadz, Shogun Audio, Horizons Music, Symmetry, Utopia... te suradnjama s Hydro, Mako, Villem, Prolix, Break. Prošle godine publiku je oduševio i b2b setom s Goldie-em na Metalheadz Stage-u Outlook festivala. MC GUSTO od školskih dana inspiraciju uzima iz jungle-a kasnih 90ih, a ubrzo nastupa uz legende popust Ed Rush, Goldie, ShyFx.

Danas radi na studijskim materijalima i nastupa s nekim od najutjecajnijih producenata i DJ-a diljem svijeta, te već godinama nastupa svaki utorak sa suradnicima Mekar MC i DJ J Cutter, na Kool FM, radio stanici s najdužim stažom u povijesti drum’n’bass glazbe.

Nikako ne propustite nastup ovih britanskih dnb talenata koji će se održati 4. listopada u klubu Attack, Medika s početkom u 23 h, minimalna donacija za ovaj događaj je 30 kn do ponoći, 40 kn nakon.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO