Petu godinu za redom, strukovni izbor „Model godine“ će se održati u ponedjeljak 26. siječnja u Green Goldu u Zagrebu s početkom u 19,30 sati. Sudjeluje ukupno 24 kandidata a biraju se modeli u tri kategorije, ženski i muški model godine te fotomodel godine. U žiriju, osim predstavnika medija i pokrovitelja, će biti i titulirane hrvatske ljepotice: aktualna Kraljica Hrvatske - Ivana Gugić, bivša Kraljica Hrvatske i sedma najljepša djevojka na svjetskom izboru Miss Exclusive of the World - Kristina Bralo, prošlogodišnja pobjednica u kategoriji ženski model godine - Marina Raguž, hrvatska predstavnica na svjetskom izboru WORLD TOP MODEL - Sandra Šerbec, Miss turizma Hrvatske - Jelena Katarina Kapa te prošlogodišnja pobjednica u kategoriji fotomodel godine - Ana Batarelo.

Kako su nam kazale organizatorice izbora, Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić djevojke-natjecateljice će se predstaviti u nekoliko modnih izlaza. Večernje haljine Sherri Hill, vjenčanice Wedding City te tijare od bijelog zlata zlatarnice Prahir, kožna galanterija Galko i kupaći kostimi Pletix te sunčane naočale Missoni i Moschino.

Dodaju kako će se muški modeli predstaviti u sportskoj odjeći Magic Sport te u svečanim odjelima muške mode Šabić te također u kupaćem programu Pletix. Da bi djevojke zablistale pobrinula se preparativna kozmetika BOTTEGA VERDE.

I ove godine pokrovitelji će bogato darivati pobjednike po kategorijama, a tu je i Visoka škola Nikola Šubić Zrinski. Glazbeni gosti su Nives Celzijus, Leo, Mladen Burnać, Karma, Baruni, Lidija Bačić, Petra Kovačević.

Snimku cijelog izbora gledatelji će vidjeti na Mreža TV u nedjelju, 08. veljače, u 21,00 sati.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO