miss1006171


Na predivnoj terasi Marina hotela Nautica u istarskom Novigradu održao se internacionalni izbor ljepote Desidero Miss Alpe Adria International 2017. Osamnaest finalistica iz Italije, Slovenije, Slovačke, Češke, Mađarske i Hrvatske, predstavilo se žiriju u najnovijim kolekcijama Pletix, La Vie Poreč, Talijanske škole mode i dizajna Callegari, Emporio, salona cipela Fas i Bariba.

Laskavu titulu pobjednice dvadeset i devetog izdanja izbora ponijela  je Talijanka Pianta Giorgia. Prošlogodišnja pobjednica ovog izbora ljepote Sara Milevoj iz Pule okrunila je svoju nasljednicu, a hrvatska predstavnica Anamarija Franulović plasirala se kao druga pratilja. Pobjednica izbora postaje zaštitno lice Casina Crystal Palace Rijeka, što joj je ujedno i prvi profesionalni angažman nakon pobjede na izboru Desidero Miss Alpe Adria International 2017.

Program je vodila Vlatka Pokos, koja je isključivo za ovu priliku na poziv vlasnika licence za Hrvatsku, suvoditelja izbora, Borisa Kosmača došla iz Kanade.

U zabavnom dijelu programa nastupili su Amir Kazić Leo, Jaques Houdek otpjevao je svojih nekoliko hitova, a Vlatka Pokos svoju čuvenu pjesmu "Na dohvat ruke" te je od Kosmača dobila na dar prekrasan poklon Valera Salona SX exclusive jer je doputovala iz daleke Kanade kako bi vodila izbor po jubilarni deseti put i to na više stranih jezika koje tečno govori.

Finalistice izbora dobile su vrijedne poklone Avona, Chrystal Nailsa, Thatso, te pobjednica prekrasan sat satova Novak. After party održao se u Booze and Bluesu do ranih jutarnjih sati gdje su uzvanici pobjednici nazdravili izvrsnim istarskim vinima Damjanić. Uz mnogobrojna fotografiranja u predivnom Novigradu, finalistice su uživale u autu Automaritea.

Tekst: Press
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO