Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Jelena Bošnjak kolekcijom najavila Splitsku modnu priču Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. god. u 23:26

jelena1906171

 

Modna dizajnerica Jelena Bošnjak novom je kolekcijom najavila novu splitsku modnu bajku. Elegantne haljine, lepršavi ljetni dizajn inspiriran arhetipskim svijetom mitova i legendi, odlike su kolekcije koja se od sada može razgledati u novom splitskom showroom-u u ulici Ruđera Boškovića 13. Prvi posjetitelji razgledali su unikatne odjevne kombinacije kolekcije pod nazivom The Mystic.


Opširnije...
 
Nova mjesta u Rijeci za sve zaljubljenice u modu i ljepotu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. lipnja 2017. god. u 17:00

tower1306171

 

Rijeka je postala bogatija za dva nova mjesta za sve zaljubljenice u modu i ljepotu. U Tower centru, riječkim shopping kraljicama svoja vrata otvorile su monoshop trgovine talijanskih brendova  Fracomina te itStyle makeup. Riječ je o priznatim talijanskim brandovima koji su na otvaranju predstavili kolekcije za ljeto 2017.godine.


Opširnije...
 
Boudoir modna priča koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 13. lipnja 2017. god. u 16:44

boudoir1306171

 

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić predstavljaju priču koja će još jednom dokazati zašto ih se s razlogom naziva regionalnim modnim kraljicama. Boudoir kolekcije iz sezone u sezonu pomiču granice stvaralaštva, stoga ne čudi da je upravo kampanja modnog studija Boudoir ujedno i najiščekivanija modna priča svake sezone.


Opširnije...
 
Modna revija 'Vremeplov - Rijeka kroz stoljeća' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 13. lipnja 2017. god. u 00:13

modna1106171

 

Modna revija 'Vremeplov - Rijeka kroz stoljeća' održana je u nedjelju ispred kazališta Ivana pl. Zajca u Rijeci u organizaciji modne agencije Glamour Tara. Modna revija 'Vremeplov - Rijeka kroz stoljeća' je modna revija haljina, odijela, dizajnerske i dnevne odjeće za velike i male. Izlagači na reviji su bili: Lusso Couture, Valeria Toloknova, S.Oliver, Comma, Talijanska škola mode i dizajna Callegari, Marija Brozić, Ariana Orlić, Morana Cerin Domba, Ljupka Hrvatin, Višnja Huljev Tudor, Trgovine Sinjorina i Pupa - Alma Fashion, Kayra Design i Jelena Depope Yoko. U glazbenom dijelu programa nstupile su zvijezdice: Medea Market Sindik i Sergej Božić.


Opširnije...
 
Midikennov top model Helena Šopar za naslovnicu DIVA Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 12. lipnja 2017. god. u 21:27

sopar1206171

 

Midikennov top model Helena Šopar snimila je najnoviju naslovnicu i editorijal za poznati domaći magazin Diva za mjesec lipanj 2017. Prelijepi Midikennov top model je zahvaljujući vrhunskom timu zasjao te još jednom dokazao da možemo punim pravom reći kako je jedan od najboljih i najtraženijih hrvatskih modela.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 53

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.