Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Gallery Club Zagreb - Unisex Friday - 27.03. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Subota, 28 Ožujak 2015 22:01   

 

U Gallery Clubu na Jarunu i ovoga petka gosti su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'Unisex friday with Medicina & Stomatologija'. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Green Gold Club - Colonia - 27.03. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Subota, 28 Ožujak 2015 19:24   

 

U petak je u prepunom Green Gold Clubu koncert održala popularna grupa Colonia. Atmosfera je bila odlična, plesalo se i pjevalo uz odlične taktove plesnih melodija sve do jutra.

Više...
 
Club H2O Zagreb - Mladen Grdović - 27.03. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Subota, 28 Ožujak 2015 15:08   

 

Mladen Grdović nakon dugo vremena Zagrepčanima je pripremio provod u svom poznatom stilu kojeg će se rado sjećati. Zadarski glazbenik oduševio je svevremenskim ljubavnim pjesmama Oči boje lavande, Sve za ljubav, Bila košulja i brojnim drugim, a veselu publiku posebno je razveselio jednim od svojih novijih zabavnih hitova Crveni Ferrari, u kojem slikovito opisuje nezaboravne noćne provode.

Više...
 
Green Gold Club - Tamburaši Dyaco - 26.03. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Petak, 27 Ožujak 2015 18:07   

 

Četvrtak u metropoli dan je kada svi putevi vode u Green Gold Club. Zašto? Jer tamo je najbolja zabava za koju se brinu glazbeni vladari Green Golda - tamburaši Dyaco! Kao i svakog četvrtka i jučer je bilo pravo ludilo, a atmosfera nikad bolja uz najveće hitove u izvedbi tamburaša Dyaco. Prepuni Green Gold Club, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem klubu u gradu uz najbolje tamburaše.

Više...
 
Gallery Club Zagreb - In The Club - 21.03. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 23 Ožujak 2015 00:40   

 

U Gallery Clubu na Jarunu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'Sound Deformer In The Club'. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 919

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr