Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Gallery Club Zagreb - Fetish party - 03.10. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 05. listopada 2015. godine u 18:13 sati   

 

U subotu su u Gallery Clubu mnogobrojne goste dočekale sexy ljepotice u kostimima izrađenim od kože te uvele ih u večer fetisha na velikom Fetish partyju. Djelić subotnje atmosfere iz prepunog kluba pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Green Gold Club - Prohibition party - 03.10. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 04. listopada 2015. godine u 19:55 sati   

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni Prohibition party zapalio cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačicama u glamuroznim kostimima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.

Više...
 
Club H2O Zagreb - Magic Saturday - 03.10. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 04. listopada 2015. godine u 19:50 sati   

 

Početak listopada u jednom od najposjećenijih klubova u Hrvatskoj ovog je vikenda bio posebno atraktivan. Do posljednjeg mjesta ispunjen H20 veselo je pozdravio dolazak jeseni, a da nema mjesta sivilu i hladnoći pokazali su sportski apoloni koji su uz strane i domaće hitove plesali do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
Nina Boat Club Rijeka - Season Opening - 03.10. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 04. listopada 2015. godine u 19:48 sati   

 

Nina Boat Club otvorio je u subotu sezonu velikom zabavom na 3 floora! Brod je potpuno restauriran za predstojeću klupsku sezonu, moderno uređen i opremljen najnovijom tehnikom, što glazbenom, tako i ugostiteljskom. Interijer je posebno osmišljen i podjeljen u tri "zone". Klub je opremljen najsuvremenijom KV-2 sound tehnologijom i mnogobrojnim svjetlosnim efektima koji pružaju očaravajući dojam.

Više...
 
Club Indigo Rijeka - Subotnja noć - 03.10. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 04. listopada 2015. godine u 19:47 sati   

 

U subotu se je u Clubu Indigo održala jos jedna odlična subotnja noć. Mnogobrojna ekipa plesala je i uživala u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Vruća zabava trajala je do samog jutra.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 1005

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr