Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Night Club Time Pula - Dejan Matić - 31.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Subota, 01 Studeni 2014 14:09   

 

U petak u Night Clubu 'Time' u Puli nastupio je popularni Dejan Matić. Dejan je redajući svoje najveće hitove doslovno zapalio 'Time' i digao mnogobrojnu ekipu na noge. Plesalo se, pjevalo i pilo u odličnoj atmosferi koja je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Luda i nezaboravna zabava trajala je cijelu noć, do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
Green Gold Club - Tamburaši Dyaco - 30.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Petak, 31 Listopad 2014 19:00   

 

Četvrtak u metropoli dan je kada svi putevi vode u Green Gold Club. Zašto? Jer tamo je najbolja zabava za koju se brinu glazbeni vladari Green Golda - tamburaši Dyaco! Kao i svakog četvrtka i jučer je bilo pravo ludilo, a atmosfera nikad bolja uz najveće hitove u izvedbi tamburaša Dyaco. Prepuni Green Gold Club, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem klubu u gradu uz najbolje tamburaše.

Više...
 
Green Gold Club - Klapa Kampanel - 28.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Srijeda, 29 Listopad 2014 20:31   

 

Svima je već dobro poznato kako je utorak dan rezerviran za klapsku pjesme. Green Gold Club iz tjedna u tjedan ima čast ugostiti jednu od najuspješnijih klapa, Kampanel, koja se već udomaćila u Zagrebu, a kako sami kažu ni jedan nastup nije isti. Kako zvuči kada desetorica veličanstvenih stanu na pozornicu i zapjevaju klapsku pjesmu, jučer je brojna publika imala prilike čuti.

Više...
 
Rijeka - ĐIR po Starom gradu - 28.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Srijeda, 29 Listopad 2014 18:08   

 

Sinoć je odlična zabava i uzavrela atmosfera probudila uske uličice stare gradske jezgre grada na Riječini. Stvaranjem novog branda "ĐIR po Starom gradu", riječki Stari grad postao je centar noćnih zbivanja i okupljanja mladih, a sve zahvaljujući dobroj suradnji četiriju kafića - GARCON BAR, RAKHIA BAR, MODESTO, STOP, svih smještenih u srcu Rijeke. Jučerašnji ĐIR probudio je i utorak koji u Rijeci počinje sloviti kao dan u tjednu spreman za zabavu i druženje mladih!

Više...
 
Tower Centar Rijeka - Festival vjenčanja - 26.10. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 00:42   

 

U Tower Centru u Rijeci u subotu i nedjelju održao se je Festival vjenčanja. Posjetitelji su mogli iz prve ruke saznati sve novitete vezane za vjenčanje i uživati u raskošnim kreacijama vjenčanica, muških odjela, slasticama i mnogim drugim stvarima koje su neophodne za organizaciju vjenčanja. Modna revija prekrasnih vjenčanica i večernjih haljina očarala sve prisutne posjetitelje. Kako je to izgledalo pogledati možete u galeriji koja slijedi.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 850

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr