Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Green Gold Club - Jelena Rozga - 30.01. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Subota, 31 Siječanj 2015 16:55   

 

Kraljica zabave Jelena Rozga, ovog petka dobro je protresla prepuni Green Gold Club! Jedan od najiščekivanijih koncerata, još jednom je potvrdio zašto je Jelena toliko uspješna i omiljena među publikom. Nekoliko tisuća ljudi do ranih jutarnjih sati zabavljalo se na najboljoj i najvećoj fešti u gradu. Publika i Jelena pjevali su kao jedno, a najveći hitovi nizali su se jedan za drugim.

Više...
 
Club 'Oppet' Rijeka - Skandal bend - 30.01. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Subota, 31 Siječanj 2015 12:53   

 

U petak u Clubu 'Oppet' odlične glazbe i veselja nije nedostajalo uz live svirku popularnog Skandal bend-a. Uz pravi štimung live glazbe mnogobrojni gosti uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete u fotografijama koje slijede.

Više...
 
Pepe Rosso Rijeka - Friday - 30.01. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Subota, 31 Siječanj 2015 11:56   

 

U petak se je u Pepe Rossu održao Friday party. DJ je puštajući odličnu glazbu atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Vesela ekipa zabavljala se dugo u noć.

Više...
 
Green Gold Club - Tamburaši Dyaco - 29.01. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Petak, 30 Siječanj 2015 20:28   

 

Četvrtak u metropoli dan je kada svi putevi vode u Green Gold Club. Zašto? Jer tamo je najbolja zabava za koju se brinu glazbeni vladari Green Golda - tamburaši Dyaco! Kao i svakog četvrtka i jučer je bilo pravo ludilo, a atmosfera nikad bolja uz najveće hitove u izvedbi tamburaša Dyaco. Prepuni Green Gold Club, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem klubu u gradu uz najbolje tamburaše.

Više...
 
Green Gold Club - Model godine 2015. - 26.01. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Srijeda, 28 Siječanj 2015 00:07   

 

Sinoć u prepunom Green Gold klubu u Zagrebu održan je peti po redu strukovni modni projekt MODEL GODINE. Predstavili su nam se kandidati izabrani na castingu u kategoriji ženski model godine, foto model godine i muški model godine. Žiri je odabrao za pobjednicu prekrasnu bračanku IVANU ŠČEPANOVIĆ visoku 180 cm i savršenih proporcija tijela u kategoriji ženski model godine, zagrepčanka IVANA DUMANČIĆ pobjedila je u kategoriji fotomodela godine, a EMIL PAVLIĆ izborio se za prestižnu titulu muškog modela godine.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 890

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr