Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Karolina Rijeka - Subotnja noć - 21.11. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on srijedu, 25. studenog 2015. godine u 20:36 sati   

 

Vrhunska atmosfera, velik broj lijepih cura i odlična glazba pod dirigentskom palicom DJ-a Denia obilježili su i ovu subotnju noć u Karolini. Laserska svijetla obasjala su cijeli klub i stvorila sjajnu rasplesanu atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
Moon club Zagreb - Carl Maxx - 21.11. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 23. studenog 2015. godine u 18:16 sati   

 

Novootvoreni zagrebački klub Moon gorio je i ove subute, te i dalje urbanim programom privlači čitav grad. Poseban gost večeri bio je legendaran DJ, poznat po dugogodišnjoj rezidenciji u Papayi na Zrću, kao sudionik Ultra Europe festivala, kao i po brojnim značajnim zagrebačkim rezidencijama od kojih je največi trag ostavio u Mansionu, Piranhi, Gjuri 2 i Saloonu. U subotu je pult dijelio s resident DJ-om kluba Moon, popularnim MC-em i TV voditeljem, Emilijom Dalbellom.

Više...
 
Green Gold Club - Back to 80s & 90s - 21.11. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 23. studenog 2015. godine u 02:09 sati   

 

Green Gold Club pripremio je ove subote glazbeno-plesnu poslasticu za sve ljubitelje istinskih partya, posebnu tematsku večer pod nazivom 'Back to 80s & 90s'. Sve goste dočekao je posebno dekoriran klub u posebnom disko stilu, a na isti su način bile odjevene i atraktivne plesačice. Odličan ambijent, još bolja glazba i provokativne plesačice garancija su bili za odličan provod.

Više...
 
Club H2O Zagreb - Pure Fun Saturday - 21.11. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 23. studenog 2015. godine u 02:06 sati   

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Preuređen klub nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Novo središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.
Više...
 
Caffe & Night bar 'Gold' Rijeka - Subota - 21.11. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 23. studenog 2015. godine u 02:04 sati   

 

U subotu u centru grada Rijeke u Caffe & Night baru 'Gold', odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Za vruće vibracije iza DJ pulta zadužen je bio DJ Dane. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 1028

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr