Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Green Gold Club - Balkanika - 24.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 26. rujna 2016. god. u 17:23

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni Balkanika party zapalio cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačicama u sexy kostimima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Pure Fun Saturday - 24.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 26. rujna 2016. god. u 17:18

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Green Gold Club - CRO night - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 26. rujna 2016. god. u 17:08

 

U petak u prepunom Green Gold Clubu održala se je CRO night uz najbolju domaću glazbu. Atmosfera je bila odlična, plesalo se i pjevalo uz odlične taktove plesnih melodija sve do jutra. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Rada Manojlović - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 26. rujna 2016. god. u 16:57

 

U petak u prepunom Clubu H2O u Zagrebu nastupila je Rada Manojlović. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Tamburaši Dyaco - 22.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 26. rujna 2016. god. u 16:52

 

Četvrtak u metropoli dan je kada svi putevi vode u Green Gold Club. Zašto? Jer tamo je najbolja zabava za koju se brinu glazbeni vladari Green Golda - tamburaši Dyaco! Kao i svakog četvrtka i jučer je bilo pravo ludilo, a atmosfera nikad bolja uz najveće hitove u izvedbi tamburaša Dyaco. Prepuni Green Gold Club, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem klubu u gradu uz najbolje tamburaše.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 356

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2016 PartyHR. All Rights Reserved.