Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Colosseum Opatija - Candy Extravaganze - 31.07. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on nedjelju, 02. kolovoza 2015. godine u 12:55 sati   

 

U petak je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu uz mnogobrojne performere (Ibiza dancers, Space soliders, The Liquidator - led robot, Secret angels, Matt The Stills Walker, Acrobatic mutant disco radio show...) koji su ovu posebnu noć naziva 'Candy Extravaganze' zaposjeli Colosseum u Opatiji.

Više...
 
Aquarius Zrće - After beach party - 30.07. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on subotu, 01. kolovoza 2015. godine u 14:26 sati   

 

Sezona je na Zrću počela punom parom. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. After beach party je party koji svakako morate posjetiti i uvjeriti se sami što je najbolji party na Zrću.

Više...
 
Colosseum Opatija - Beck'sperience - 30.07. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on petak, 31. srpnja 2015. godine u 22:15 sati   

 

U popularnom Colosseumu u Opatiji u četvrtak se je održao veliki Beck'sperience party, kojega su upotpunile atraktivne hostese i nastup zvijede Beck'sperience turneje lijepe Ane Rucner. Svojom svirkom, perfomansom, Ana je zapalila sve i podigle atmosferu u Colosseumu na sam vrhunac. Za glazbenu potporu zadužen je bio DJ. Tom Polo koji je dobrim vibracijama dodatno digao adrenalin veseloj ekipi i podigao atmosferu do usijanja. Zabava je trajala do ranih jutarnih sati.

Više...
 
Euphoria Club Zrće - Love Fest 2015. - 29.07. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on petak, 31. srpnja 2015. godine u 22:14 sati   

euphoria2907151

 

Klub Euphoria na plaži Zrće, inače poznat kao underground klub žestokih ritmova u kojem su tech house i techno najzastupljeniji žanrovi, proteklih je dana bio i žestok, ali i seksi. Bio je domaćin festivalu Love Fest 2015., specifičnom po nastupima isključivo ženskih DJ-ica. Love Fest je protekao seksi i hard-core, dakle žestoko.

Više...
 
Aquarius Zrće - Feel Free Fest: Robin Schulz - 27.07. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on četvrtak, 30. srpnja 2015. godine u 07:27 sati   

 

Sezona je na Zrću počela punom parom. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. Feel Free Fest morate svakako posjetiti i uvjeriti se sami što je najbolji party na Zrću.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 979

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr