Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Gallery Club Zagreb - White party - 02.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 04 Svibanj 2015 16:34   

 

Gallery klub okupio je brojne zagrebačke trendsetere i goste iz javnog života koji su uživali u sjajnoj izvedbi plesačica odjevenih u erotično bijelo rublje i vrućim ritmovima poznatog saksofonista Jakše Jordesa na glamuroznom White partyju. Bijela boja bila je obavezan dress code za ulazak na kostimiranu čarobnu bajku u bijelom održanu u Gallery klubu. Za tu posebnu prigodu voditeljica Rea Matas zablistala je u elegantnoj anđeoskoj haljini kreatorice Božice Medić - Juraković.

Više...
 
Club H2O Zagreb - Pure Fun Saturday - 02.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 03 Svibanj 2015 15:59   

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Preuređen klub nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Novo središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.
Više...
 
Klub Nina 2 Rijeka - Clubbing night - 02.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 03 Svibanj 2015 14:46   

 

U subotu je Klub Nina 2 za sve svoje goste pripremio Clubbing night. Bila je to prava vruća zabava koja je rasplesala svu ekipu na party brodu. Za vruće vibracije zadužen je bio DJ Bobo. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu.

Više...
 
Club Indigo Rijeka - Subotnja noć - 02.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 03 Svibanj 2015 13:50   

 

U subotu se je u Clubu Indigo održala jos jedna odlična subotnja noć. Mnogobrojna ekipa plesala je i uživala u odličnoj atmosferi, koja je na samom vrhuncu bila cijelo vrijeme. Vruća zabava trajala je do samog jutra.

Više...
 
Caffe bar 'Moretto' - Steki Unique Show - 02.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 03 Svibanj 2015 13:42   

 

u subotu je u Caffe baru 'Moretto' na Orehovici bilo je vrlo veselo uz Unique Šteki music show. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Moretta uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je čitavu noć uz promotivne cijene pića. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 933

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr