Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Aquarius Zrće - Niki Belucci - 26.07. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 28 Srpanj 2014 17:23   

 

U subotu u klubu Aquarius Zrće nastupila je najtraženija i najatraktivnija DJ-ica na svijetu, Niki Belucci. Poznata po svojem sexy, vizualnom nastupu, Niki je privukla i muškarce i žene u podjednakom broju te je oduševila publiku odličnim nastupom kojim nije davala mira na plesnom podiju.

Više...
 
Aquarius Zrće - After beach party - 26.07. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 28 Srpanj 2014 17:20   

 

Sezona je na Zrću počela punom parom. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. After beach party je party koji svakako morate posjetiti i uvjeriti se sami što je najbolji party na Zrću.

Više...
 
Culture Club Revelin - La Fiesta - 26.07. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 27 Srpanj 2014 22:30   

 

Sinoć je u Culture Clubu Revelin La Fiesta "Feathers & Crystals" u glamuroznom izdanju rasplesala sve pristutne. U svom četvrtom izdanju scensko glazbeni spektakl La Fiesta obilježena je sadržajima gdje se isprepliću atraktivni plesni performansi sa nastupom Dj-a, a sve je još začinjeno dodatnim akrobacijama i specijalnim efektima na sceni i plesnom podiju.

Više...
 
Colosseum Opatija - Subota - 26.07. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 27 Srpanj 2014 21:18   

 

U subotu je Colosseum nastavio u dobrom raspoloženju sa vrućim ritmovima DJa koji je rasplesao veselu ekipu. Ritmovi uz koje mnogobrojna ekipa nije mogla ostati na jednom mjestu, već se opustila u plesu. Atmosfera je bila na samom vrhuncu.

Više...
 
Gallery Club - In The Club - 26.07. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 27 Srpanj 2014 20:51   

 

U Gallery Clubu na Jarunu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'In The Club'. Gost večeri bila je velika kanadska NBA zvijezda, Stephen Nash. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 792

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr