Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Green Gold Club - Džentlmeni - 20.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. listopada 2016. god. u 17:43

 

U četvrtak u prepunom Green Gold Clubu koncert je održao tamburaški sastav Džentlmeni. Atmosfera je bila odlična, plesalo se i pjevalo uz odlične taktove plesnih melodija sve do jutra.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Chooro party - 15.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. listopada 2016. god. u 17:58

 

U Gallery Clubu na Jarunu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'CHOORO party'. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Khala bar Zagreb - Khalica - 15.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. listopada 2016. god. u 17:53

 

U Khala Lounge baru & Clubu u Zagrebu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'Khalica'. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Balkanika - 15.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. listopada 2016. god. u 18:53

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni Balkanika party zapalio cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Pure Fun Saturday - 15.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. listopada 2016. god. u 18:49

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 360

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2016 PartyHR. All Rights Reserved.