Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Karlovac - Dani piva: Jelena Rozga - 31.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 16:24   

 

Ovogodišnji 'Dani piva' u Karlovcu zatvoreni su sinoć fantastičnim koncertom kraljice estrade Jelene Rozge! Kako je počelo tako je i završilo, Rozga je još jednom oduševila sve fanove uz dva i pol sata odlične zabave na prepunoj desnoj obali Korane na prostoru športsko-rekreacijskog centra gdje su se odvijali ovogodišnji dani piva.

Više...
 
Galija Opatija - Subotnja noć - 30.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 22:38   

 

U subotu je atmosfera u Galiji bila odlična, plesalo se i veselilo na svakom koraku. DJ je puštajući odličnu glazbu, atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Bila je to još jedna nezaboravna noć u popularnoj Galiji.

Više...
 
Ljetna pozornica Opatija - Gibonni - 30.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 17:48   

 

Koncertni spektakl za pamćenje u subotu je održao popularni Gibonni na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Pred više od tisuću raspjevanih i rasplesanih fanova pjevao je svoje najveće hitove. Koncert je od milja nazvan “Family date”, iz više razloga. Jedan od tih razloga je što je dio repertoara za koncert birala sama publika, Gibini “face” prijatelji, a kako ih on odmilja zove “moja familija”. Drugi je pak, nastup brojnih gostiju, opet Gibinih velikih prijatelja koji su mu isto tako gotovo obitelj.

Više...
 
Gallery Club - In The Club - 30.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 17:19   

 

U Gallery Clubu na Jarunu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'In The Club'. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Culture Club Revelin - La Fiesta - 30.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 15:47   

 

Culture Club Revelin za kraj kolovoza svojim gostima priredio je zabavu La Fiesta u magičnom izdanju s nastupom najboljih svjetskih performera i talentiranom pjevačicom Nalayu Brown. Nalaya Brown je iznimno talentirana pjevačica koja je studirala pjevanje u Madridu, a u deep house vode ulazi s Wagon Cookin Showom s kojima je nastupala diljem Španjolske a svakog petka nastupa na Ibizi ispred 15.000 posjetitelja.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 821

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr