Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Modesto - Utorak - 22.04. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Srijeda, 23 Travanj 2014 17:08   

 

Utorak u Modestu protekao je uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće vibracije atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se, pilo i uživalo do sitnih jutarnjih sati.

Više...
 
Green Gold Club - Grupa Magazin - 20.04. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 21 Travanj 2014 18:32   

 

Da se Uskrs ove godine proslavio veselo, uvjerili smo se itekako, a tako je bilo i u poznatom zagrebačkom Green Gold Clubu, gdje se Uskrs ove godine slavio uz grupu Magazin. Poznata splitska grupa, još jednom je pokazala da je ljubav između njih i zagrebačke publike i više nego velika. Još jednom smo imali prilike uvjeriti se kako je to kada Magazin žari i pali glazbenom scenom, te zašto su njihovi veliki hitovi neizostavan dio nezaboravnih zabava. Više od dva sata publika je zajedno sa Magazinom predvođen, mladom Andreom Šušnjarom pjevala  hitove 'Maslačak', 'Kemija', 'Još se ne bih udala', 'Kemija', 'Jutro nakon', kao i one starije 'Kokolo', 'Tri sam ti zime šaptala ime', 'Put putujem'.

Više...
 
Piccadilly Club - Uskršnji vikend - 19./20.04. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 21 Travanj 2014 18:31   

 

Tisuće posjetitelja atraktivnog sinjskog kluba Piccadilly Uskršnji je vikend provelo "festivalski". U subotu ih je zabavio bogat program sa sexy plesačicama i Live beatbox performancem posebnog gosta umjetničkog imena Surka, a u nedjelju su svi pohrlili na tradicionalan Uskrs uz tamburaše sa sastavom TS Grofovi. Piccadilly Club pripremio je na Uskršnji vikend pravi mali festival. U subotu je predstavio pravu atrakciju, Live beatbox performance by Surka, nešto što baš i nemate prilike doživjeti na ovim prostorima. Surka je zapalio atmosferu svojim Live beatbox performancem, koju su dodatno će začinile sexy plesačice, a ukupan vizualan dojam upotpunio je cocktail fire show koktel majstora Picadilly Cluba.

Više...
 
Karolina - Subotnja noć - 19.04. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 21 Travanj 2014 18:30   

 

Vrhunska atmosfera, velik broj lijepih cura i odlična glazba pod dirigentskom palicom DJ-a Denia obilježili su i ovu subotnju noć u Karolini. Laserska svijetla obasjala su cijeli klub i stvorila sjajnu rasplesanu atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
Aquarius A2 - Funhouse: Easter special - 19.04. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 21 Travanj 2014 18:30   

 

Uskršnjim partijem u rasplesanom Aquariusu ravnao je DJ Matroda, pa do jutra nastavio gost večeri - DJ Future Proof koji je došao ravno iz Njemačke. Kako je to izgledalo ove posebne noći pogledati možete na fotografijama.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 741

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr