Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Green Gold Club - Jole - 09.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 10. prosinca 2016. god. u 21:03

 

Kralj zabave Jole, ovog vikenda dobro je protresao prepuni Green Gold Club! Jedan od najiščekivanijih koncerata, još jednom je potvrdio zašto je Jole toliko uspješan i omiljen među publikom. Zagrebački klub bio je premalen za sve one koji su htjeli petak provesti u društvu popularnog pjevača.


Opširnije...
 
La Grma Zagreb - Ili si na Adventu ili na eventu! - 01.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 02. prosinca 2016. god. u 18:12

lagrma0112161

 

U blagdanskom ugođaju novootvorenog prostora La Grme najpoznatiji biljni liker na svijetu je na tradicionalnom božićnom partyju predstavio svoju novu komunikacijsku platformu Your Jägermeister. Your Story. Novom platformom Jägermeister poručuje da ostaje uz svoje potrošače bez obzira kakve odluke kada je riječ o zabavi oni donosili - bilo da žele ostati kod kuće u dobrom društvu ili uživati s prijateljima na koncertu, otići iz kluba u ponoć ili ostati do zore. Osim toga, ona simbolizira i spoznaju kako svi mi odabiremo svoje postupke i na taj način definiramo svoje sudbine, jednom riječju svatko ponaosob piše svoju priču.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Balkanika - 26.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. studenog 2016. god. u 22:47

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni Balkanika party zapalio cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Haris Džinović - 25.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. studenog 2016. god. u 22:22

 

U petak u Green Gold Clubu u Zagrebu, pjevalo se i plesalo uz legendarnog Harisa Džinovića. Popularni pjevač na noge je dignuo i zapalio sve prisutne redajući svoje hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, a Haris je još jednom dokazao zašto ga publika voli. Sve pohvale na vrhunskom koncertu.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Mejaši - 24.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. studenog 2016. god. u 22:17

 

U četvrtak u prepunom Green Gold Clubu koncert su održali dečki iz tamburaškog sastava Mejaši. Atmosfera je bila odlična, plesalo se i pjevalo uz odlične taktove plesnih melodija sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 368

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2016 PartyHR. All Rights Reserved.