Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Green Gold Club - Tamburaši Dyaco - 28.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Petak, 29 Svibanj 2015 19:26   

 

Četvrtak u metropoli dan je kada svi putevi vode u Green Gold Club. Zašto? Jer tamo je najbolja zabava za koju se brinu glazbeni vladari Green Golda - tamburaši Dyaco! Kao i svakog četvrtka i jučer je bilo pravo ludilo, a atmosfera nikad bolja uz najveće hitove u izvedbi tamburaša Dyaco. Prepuni Green Gold Club, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem klubu u gradu uz najbolje tamburaše.

Više...
 
Gallery Club Zagreb - Neon party - 23.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 24 Svibanj 2015 20:17   

 

Nakon prvog uspješnog Neon partyja i Fifty Shades of Gallery koji je uzburkao društvene mreže, Gallery klub je nastavio udarnim tempom. U subotu je mnogobrojna ekipa uživala u velikom Neon partyju, uz atraktivan body painting, neon rekvizite i nezaboravni ples pod neonskim lampama Gallery kluba uz rezidenta DJ Joe2Shine i vruće house ritmove. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Green Gold Club - Chippendales Boyz Show - 23.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 24 Svibanj 2015 20:12   

 

Green Gold Club u subotu je nadmašio sva očekivanja na muškom erotskom plesnom showu "Chippendales Boyz Temptation Show". Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačima i odličnom glazbenom podrškom.

Više...
 
Karolina - Subotnja noć - 23.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 24 Svibanj 2015 20:11   

 

Vrhunska atmosfera, velik broj lijepih cura i odlična glazba pod dirigentskom palicom DJ-a Denia obilježili su i ovu subotnju noć u Karolini. Laserska svijetla obasjala su cijeli klub i stvorila sjajnu rasplesanu atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Više...
 
Klub Nina 2 Rijeka - Clubbing night - 23.05. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Nedjelja, 24 Svibanj 2015 20:07   

 

U subotu je Klub Nina 2 za sve svoje goste pripremio Clubbing night. Bila je to prava vruća zabava koja je rasplesala svu ekipu na party brodu. Za vruće vibracije zadužen je bio DJ Bobo. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu. Piće večeri bio je tradicionalni češki liker Becherovka Lemond.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 945

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr