Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Arena Pula - Otvorenje Dimensions Festivala - 27.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Četvrtak, 28 Kolovoz 2014 22:50   

 

Što se jučerašnje pulsko sunce spuštalo niže, to je publike u Areni na koncertu otvorenja Dimensions Festivala bilo više. Dugo očekivani, ekskluzivni glazbeni doživljaj u potpunosti je ispunio očekivanja okupljenih ljubitelja melodioznih i eklektičnih elektronskih zvukova. Večer je počela klavirskom izvedbom Nilsa Frahma, nastavila se soulom natopljenim Kwabsima, kulminirala izvedbama energičnih i obožavanih Caribou te pomalo mračnih, ali iznimno melodičnih Darksideovcima, kojima je pulski koncert jedan od posljednjih u kratkoj i zvjezdanoj karijeri. Glazbena sinestezija koja se sinoć desila u pulskoj Arena upravo je savršeni uvod u Dimensions – festival inovativne i svježe elektronike.

Više...
 
Karlovac - Dani piva: Thompson - 27.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Četvrtak, 28 Kolovoz 2014 19:56   

 

Prepuni športsko-rekreacioni centar Korana u Karlovac uživao je sinoć u koncertu Marka Perkovića Thompsona u sklopu ovogodišnjih Dana piva. Još jednom je Thompson pokazao kako obožavateljima na svakom nastupu pruža vrhunski audio-vizualni doživljaj, a publika je u jednom dahu odslušala koncert od prvih do posljednjih taktova.

Više...
 
Karlovac - Dani piva: Hladno pivo - 26.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Srijeda, 27 Kolovoz 2014 17:32   

 

Energični i uvijek jedinstveni, Hladno pivo ponovno je dokazalo zašto su jedan od najtraženijih regionalnih bandova. Odličnim nastupom u sklopu Dana piva, Mile, Zoki, Suba, Šoki i Deda, sinoć su karlovčanima i njihovim gostima priuštili još jedan koncert za pamćenje. Desna obala Korane ponovno je bila pretijesna za sve željne odlične glazbe i zabave.

Više...
 
Karlovac - Tomislav Bralić i klapa Intrade - 25.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Utorak, 26 Kolovoz 2014 20:17   

 

Prepuni športsko-rekreacijski centar Korana u Karlovcu sinoć je uživao u romantičnoj večeri i vrhunskoj glazbenoj interpretaciji Tomislava Bralića i klape Intrade. Sjajni glazbenici još jednom su u potpunosti opravdali očekivanja publike koja je na 'Danima piva' navikla na velike koncertne događaje. O rasplesanoj i raspjevanoj atmosferi koju možete vidjeti na fotografijama, svjedoče i posjetitelji koji su zagrljeni odlazili kući pjevajući hitove u kojima su sinoć uživali!

Više...
 
Karlovac - Dani piva: Dubioza kolektiv - 24.08. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Ponedjeljak, 25 Kolovoz 2014 23:18   

 

Deset tisuća posjetitelja uživalo je sinoć u koncertu Dubioze kolektiva na 'Danima piva' u Karlovcu. Publika na prepunom prostoru športsko-rekreacijskog centra Korana uživala je u istinskoj glazbenoj poslastici punka, reggaea, duba, ska i rocka. Hitovi 'Kažu', 'Blam, Blam', 'Kokuz', 'Volio BiH', 'Firma ilegal' i brojni drugi zapalili su publiku i još jednom dokazali zašto je Dubioza u regiji, ali i šire, jedan od najuspješnijih bendova današnjice.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 816

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr