Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Karolina Rijeka - Carnival Day - 07.02. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on utorak, 09. veljače 2016. godine u 02:10 sati   

 

Nedjelja je u prepunoj Karolini maskiranom ekipom bila posvećena Riječkom karnevalu. Za veseli maškarani štimung pobrinuo se je D'beni band. Luda karnevalska zabava trajala je dugo u noć. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Nina Boat Club Rijeka - Carnival party - 07.02. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on utorak, 09. veljače 2016. godine u 02:08 sati   

 

U tradicionalnom duhu maškara i Riječkog karnevala, uz šarenilo veselih maski i maškaranog štimunga, protekla je ova posebna karnevalska nedjelja u popularnom Nina Boat Clubu. Vesele i raspoložene maškare vrlo brzo su okupirale party brod i najbolja zabava u gradu je započela. Nina je bila prepuna, uživalo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu.

Više...
 
Moon Club Zagreb - Moonlight Carnival - 06.02. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 08. veljače 2016. godine u 18:57 sati   

 

Protekle se subote u zagrebačkom klubu Moon održao karnevalski spektakl, Moonlight Carnival, na kojem su se birale naj maske, a vatreni nastup Slovenke Bibe, Fire Show, oduševio je sve prisutne. Biba je u potpunosti rasplamsala atmosferu kluba, tako su klubom prolazile pozitivne vibre i svi su se sjajno zabavljali.

Više...
 
Club H2O Zagreb - Maskenbal - 06.02. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 08. veljače 2016. godine u 00:57 sati   

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Preuređen klub nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Novo središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.
Više...
 
Green Gold Club - Carnival Show - 06.02. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 08. veljače 2016. godine u 00:55 sati   

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni Carnival Show zapalio cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačicama u sexy kostimima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 1068
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr