Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Club H2O Zagreb - Christmas party - 19.12. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Subota, 20 Prosinac 2014 17:00   

 

U petak je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz veliki Christmas party. Preuređen klub nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Novo središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.
Više...
 
Pepe Rosso - Unique Šteki music show - 19.12. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Subota, 20 Prosinac 2014 16:56   

 

U petak se je u Pepe Rossu održao Unique Šteki music show. Live glazba u kombinaciji sa vrućim vibracijama DJ zapalili su u petak Pepe Rosso odličnom glazbom i atmosferom. Vesela ekipa zabavljala se dugo u noć.

Više...
 
Green Gold Club - Tamburaši Dyaco - 18.12. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Subota, 20 Prosinac 2014 14:24   

 

Četvrtak u metropoli dan je kada svi putevi vode u Green Gold Club. Zašto? Jer tamo je najbolja zabava za koju se brinu glazbeni vladari Green Golda - tamburaši Dyaco! Kao i svakog četvrtka i jučer je bilo pravo ludilo, a atmosfera nikad bolja uz najveće hitove u izvedbi tamburaša Dyaco. Prepuni Green Gold Club, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem klubu u gradu uz najbolje tamburaše.

Više...
 
Green Gold Club - Hari Rončević - 16.12. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Četvrtak, 18 Prosinac 2014 08:35   

 

Dva vrhunska izvođača, odličan ambijent i fenomenalni albumi rezultirali su promocijom albuma kakva se dugo čekala. Hari i klapa Kampanel sinoć su u atraktivnom ambijentu Green Gold Cluba promovirali nove albume u izdanju Hit Recordsa. 'Kad zapiva Dalmacija - akustični koncert s gudačkim orkestrom u Lisinskom' Harija Rončevića i 'Božićne pjesme' klape Kampanel bili su prava pozivnica za publiku željnu odlične glazbe i zabave.

Više...
 
Bačva Klub Rijeka - Art Tuesday - 16.12. PDF Ispis E-mail
Autor PartyHR on Srijeda, 17 Prosinac 2014 18:09   

bacva1612141

 

Mnogobrojne ljubitelje jazza i umjetnosti u utorak je privukao Bačva Klub Rijeka svojim programom 'ART TUESDAY' u sklopu kojega su nastupili Vedran i Zvjezdan Ružić. Uz odličan jazz session gosti su mogli uživati i u izložbi slika Vedrana Ružića. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 873

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr