Foto

Brzi prikaz posljednjih 100 galerija

Natrag Naprijed


Gallery Club Zagreb - In The Club - 29.08. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 31. kolovoza 2015. godine u 23:14 sati   

 

U Gallery Clubu na Jarunu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'In The Club'. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Galija Opatija - Subotnja noć - 29.08. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 31. kolovoza 2015. godine u 00:23 sati   

 

U subotu je atmosfera u Galiji bila odlična, plesalo se i veselilo na svakom koraku. DJ je puštajući odličnu glazbu, atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Bila je to još jedna nezaboravna noć u popularnoj Galiji.

Više...
 
Klub Nina 2 Rijeka - Clubbing night - 29.08. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on ponedjeljak, 31. kolovoza 2015. godine u 00:21 sati   

 

U subotu je Klub Nina 2 za sve svoje goste pripremio još jednu vruću ljetnu zabavu na terasi broda uz najbolju domaću glazbu. Za vruće vibracije zadužen je bio DJ Bobo. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu do samog jutra.

Više...
 
Gallery Club Zagreb - R'n'B Friday - 28.08. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on subotu, 29. kolovoza 2015. godine u 23:10 sati   

 

U Gallery Clubu na Jarunu i ovoga petka gosti su se zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'R'n'B Friday'. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.

Više...
 
Grand hotel Bonavia - 9. Riječke stepenice - 28.08. PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on subotu, 29. kolovoza 2015. godine u 21:22 sati   

 

Devete Riječke stepenice, modna revija večernjih haljina, odijela i modnih dodataka održala se je u petak 28. kolovoza na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci. Ovaj atraktivni modni event, na kamenim stubama pored Grand hotela Bonavia uistinu je prava turistička atrakcija grada Rijeke. Svoje modne novitete predstavile su modne kuće i dizaneri iz cijele Hrvatske; Vesna Sposa, Hero4Heroes, Katarina Mamić design, Festamo, boutique Rival, Ivana Jurić design, Biba vjenčanice i večernje haljine, Eni Surijan, Martina Kuzlić, Showroom Antonela, salon Marie, Lurex i Gallotti odijela te Ghetaldus Rijeka te učenici Trgovačke i tekstilne škole u Rijeci iz sektora mode, tekstila i kože jer je ove godine prilika dana i mladima.

Više...
 
«Početak«12345678910»Kraj»

Stranica 1 od 992

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr