colonia0511161

U prepunoj maloj dvorani Doma sportova karizmatična Indira Levak već je s prvim taktovima velikog hita Za tvoje snene oči zarazila publiku svojom energijom koja nije gubila intenzitet do samog kraja koncerta. Publika je pjevala hitove Colonije uglas puna tri sata, a na sceni je, uz DJ-a i osamdeset plesača plesnog studija TransForm, tempo diktirala neponovljiva Indira.

Akustični dio koncerta bio je glazbeno iznenađenje za publiku budući da je Colonia pružila jedan sasvim novi doživljaj svojih pjesama, a gostovanje Slavonia banda pokazalo je koliko uspješno Colonia već godinama svoju pop glazbu povezuje s tamburicom. Pjesme Gukni golube, Varalico i Zlatni dvori doveli su atmosferu do vrhunca.

Na Colonijinom koncertu zapjevala je i Eni Jurišić, mlada pjevačica kojoj je Indira ispunila obećanje koje joj je dala dok joj je bila mentorica u poznatom glazbenom showu.
 
Indira je nekoliko puta mijenjala kostime koji su na efektan način obilježili svaku cjelinu koncerta, a kreirali su ih Juraj Zigman i Kristina Burja, hrvatski dizajneri s kojima Indira surađuje već dugi niz godina.

Na kraju ovog slavljeničkog partyja Indiri su se priključili svi izvođači na pozornici i iznenadili je rođendanskom tortom, a ona se zahvalila prijateljima Colonije, a posebno vjernim fanovima na divnim uspomenama koje čuva svih ovih 20 godina.

Tekst: Press
Fotografije: Danijel Pavelić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO