Klub Močvara Zagreb - Sviramo za Igija - 28.12. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. prosinca 2016. god. u 19:53

mocvara2812161

 

Sinoć je u Močvari održan koncert za pomoć Igoru Bariću poznatom i priznatom violinistu koji je surađivao sa mnogima Sviramo za Igija naziv je humanitarne akcije koja je okupila rock bendove, prijatelje priznatog hrvatskog violinista u cilju pomoći pri rehabilitaciji nakon teže bolesti. Cinkuši su okupili ekipu svojih kolega i prijatelja s namjerom združnog muziciranja i prikupljanja novčanih sredstava za pripomoć u rehabilitaciji Igora Barića, koji se trenutno oporavlja od posljedica moždanog udara. Igor Barić, popularni "Igi", voljeni je član glazbene družine Cinkuši, kao i dugogodišnji violinist Ansambla narodnih plesova i pjesama Lado. Surađivao je i s Hladnim pivom, Vješticama, Ayllu, Tetom Lizom, Jegedušima, Zagrebačkim muzikašima, Harmerima, sudionik brojnih koncerata i albuma.

 

Kao gost iznenađenja sa dijelom ekipa iz Vještica u sredini koncerta uskočio je i Boris Leiner tako da je Močvara uz glasno pjevanje publike bila puna dobrih vibracija.

 

U cijelu akciju uključili su se brojni mediji, HGU i mnogi koji su htjeli pomoći, a nakon odlične veselice Cinkuši su poslali svima zahvalu:

 

Hvala hvala hvala: bilo je divno  osjetiti veliku količinu pozitivne energije ​koja se stvorila u Močvari prilikom zajedničkog muziciranja Picksiebnera, Hladnog Piva i Cinkuša, a na pozornicu su još stali i Boris Leiner iz Vještica sa Miljanom Bakićem kao i Domagoj Vorberger. Hvala Kornelu i ekipi iz Močvare na prostoru, razglasu, rasvjeti, zaštitarima, hvala najboljim toncima: Tomici Noršiću, Vladi Sokačiću i Igoru Ivankoviću, hvala Tomislavu Fiketu (Bad Habit) na dizajnu, hvala Vesni Mitar na PR-u, hvala Jiggyu na plakatima, hvala Marku Kovačiću Kovi i Silviu Novoselu na izradi radio jingla, hvala Buču i HGU-u na izradi video spota za TV, hvala ZAMP-u što se odrekao svojih potraživanja, hvala Mateku Kruhonji na najboljem gulašu i vinariji Jarec Kure na izvrsnom vinu za izvođače. I najveća hvala dragoj publici koji su došli i pjevali skupa sa nama!

 

Za one koji nisu mogli na koncert-donacije se mogu vršit na račun od Igija.

 

IGOR BARIĆ
ZAGREBAČKA BANKA
HR 4723600003213815843

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.