Humanitarna bajka Kluba zadarskih studenata - koncert Srce za Zadar priča je za pamćenje. Zadarske glazbene zvijezde ispunile su rasprodanu dvoranu Lisinski posebnom energijom i emocijama koje se rijetko viđaju. Tomislav Bralić i klapa Intrade, Mladen Grdović, Đani Maršan, Emilija Kokić, Marina Tomašević, Bepo Matešić i David Ricov, Duško Lokin, grupa Forum, klapa Niko i Ivica Sikirić Ićo otpjevali su svoje najveće hitove, a posebno emotivan trenutak bila je pjesma Kalelarga, pokojnog Tomislava Ivčića koju su svi glazbenici zajedno s organizatorima otpjevali na kraju koncerta. Program je vodila Zadranka Doris Pinčić Rogoznica.

Inicijativa tri bivša zadarska studenta Josipa Bilavera, Karla Vulina i Tomislava Šimičevića za zadarsku je bolnicu prikupila sredstva za aparat Histeroskop. Koncert se održao pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović.

U večeri za pamćenje uživali su i brojni uglednici poput gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića, ministara u Vladi Daria Nakića, Olega Butkovića, Lovre Kuščevića, Antona Klimana, Tomislava Panenića i Tome Medveda. U nezaboravnom koncertu uživali su i Ljerka Ćosić, Ingrid Antičević Marinović, Dunja Gotovina i Željko Dilber, Siniša Kovačić, brojni saborski zastupnici, nogometaši Lokomotive i mnogi drugi.

Koncert je održan u suradnji sa Gradom Zagrebom, Gradom Zadrom, Zadarskom županijom, Turističkom zajednicom grada Zadra. Koncert i ispunjenje ove humanitarne misije omogućili su partneri: Hrvatska poštanska banka, Prva sportska kladionica, hoteli Falkensteiner, marina Dalmacija, Zagrebačka pivovara, Puntamika, UGO grupa, restoran Skenderica i drugi.

Klub zadarskih studenata i Zadarski klub u Zagrebu ovim su koncertom proslavili 20 godina djelovanja. Klub se kroz godine brojnim događanjima na području kulture, sporta, zabave i humanitarnog djelovanja nametnuo kao svojevrsna zadarska ambasada u Zagrebu, što se sinoćnjim koncertom definitivno i potvrdilo.

Tekst: Press
Fotografije: Martina Cvek

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO