h2o2101171

Popularni svjetski borac i zvijezda američkih filmova Bob Sapp zaplesao je u zagrljaju zagrebačkih ljepotica. Na plesnom podiju kluba H2O Sapp je pokazao zavidno plesno umijeće, a zajedničke trenutke s brojnim obožavateljima zabilježio je fotografijama koje će ga zauvijek podsjećati na nezaboravan provod u jednom od najposjećenijih zagrebačkih klubova.

Bob je u Zagrebu prisustvovao turniru Munja Fighting Championship. Nakon borilačkog spektakla slobodno vrijeme iskoristio je za razgledavanje grada i  opuštanje u popularnoj zagrebačkoj clubbing destinaciji. Kratak ali nezaboravan boravak u Hrvatskoj za koju ima samo lijepe riječi zauvijek će pamtiti po pjesmi, plesu, novim poznanstvima i druženju s brojnim posjetiteljima kluba H2O kojima će protekli vikend bez sumnje zauvijek ostati u srcima.

Tekst: Press
Fotografije: Mate Stipić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO