Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Green Gold Club - Tamburaši Dyaco - 16.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. veljače 2017. god. u 19:04

 

Četvrtak u metropoli dan je kada svi putevi vode u Green Gold Club. Zašto? Jer tamo je najbolja zabava za koju se brinu glazbeni vladari Green Golda - tamburaši Dyaco! Kao i svakog četvrtka i jučer je bilo pravo ludilo, a atmosfera nikad bolja uz najveće hitove u izvedbi tamburaša Dyaco. Prepuni Green Gold Club, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem klubu u gradu uz najbolje tamburaše.


Opširnije...
 
Tvornica kulture Zagreb - Damir Kedžo - 14.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. veljače 2017. god. u 22:07

tvornica1402171

 

Prvim velikim samostalnim zagrebačkim koncertom na samo Valentinovo, Damir Kedžo potvrdio je status iznimnog mladog glazbenika koji velikim koracima grabi prema vrhu scene. Tvornica kulture sinoć je bila njegov dom na jednu večer, koji je svojim odličnim nastupom, vokalom, plesom, ali i duhovitošću, obojao predivnim emotivnim tonovima, u kojima je puna dvorana uživala tijekom dva sata.


Opširnije...
 
Arena Zagreb - Ivan Zak - 11.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 13. veljače 2017. god. u 18:56

zak1102171

 

Tjednima uoči nastupa u Areni Zagreb, koncert je najavljivao kao krunu svoje dosadašnje karijere. Jedinstveni Ivan Zak obećanje je ispunio. Fanovima koji su 'okupirali' Arenu do posljednjeg mjesta, priuštio je nastup za pamćenje, a koncert je pretvorio u jedan od središnjih događaja mjeseca. Pored prepune dvorane, Zaka su podržali i brojni kolege i prijatelji među kojima su bili i Toni Cetinski sa suprugom, Lidija Bačić, Ante Vrban, Miroslav Rus, Dušan Bačić, Branimir Mihaljević, Neno Ninčević, Antonija Šola, David Temelkov, Mejaši i brojni drugi.


Opširnije...
 
Green Gold Club - ANTI Valentinovo Balkanika - 11.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. veljače 2017. god. u 21:44

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularna ANTI Valentinovo Balkanika zapalila cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Grupa Vigor - 10.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. veljače 2017. god. u 21:08

 

U petak u prepunom Green Gold Clubu koncert je održala Grupa Vigor. Atmosfera je bila odlična, plesalo se i pjevalo uz odlične taktove plesnih melodija sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 381

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.