Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Green Gold Club - Total Knockout - 27.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. siječnja 2017. god. u 19:24

 

Green Gold Club u petak je nadmašio sva očekivanja na muškom erotskom plesnom showu "Total Knockout - male erotic dance show". Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačima i odličnom glazbenom podrškom.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Tamburaši Dyaco - 26.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. siječnja 2017. god. u 19:14

 

Četvrtak u metropoli dan je kada svi putevi vode u Green Gold Club. Zašto? Jer tamo je najbolja zabava za koju se brinu glazbeni vladari Green Golda - tamburaši Dyaco! Kao i svakog četvrtka i jučer je bilo pravo ludilo, a atmosfera nikad bolja uz najveće hitove u izvedbi tamburaša Dyaco. Prepuni Green Gold Club, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem klubu u gradu uz najbolje tamburaše.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Bob Sapp - 21.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 23. siječnja 2017. god. u 22:59

h2o2101171

 

Popularni svjetski borac i zvijezda američkih filmova Bob Sapp zaplesao je u zagrljaju zagrebačkih ljepotica. Na plesnom podiju kluba H2O Sapp je pokazao zavidno plesno umijeće, a zajedničke trenutke s brojnim obožavateljima zabilježio je fotografijama koje će ga zauvijek podsjećati na nezaboravan provod u jednom od najposjećenijih zagrebačkih klubova.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Balkanika - 21.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 23. siječnja 2017. god. u 00:34

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni Balkanika party zapalio cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Dejan Matić - 20.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 23. siječnja 2017. god. u 00:31

 

Jedan od najpopularnijih glazbenika u regiji Dejan Matić nastupio je u petak u prepunom Green Gold Clubu. Miljenik brojne publike zapjevao je nove najljepše stihove, a posjetitelji prepunog kluba pjevali su i plesali do ranih jutarnjih sati ne skrivajući uzbuđenje i emocije zbog posjeta glazbenika koji svakim posjetom iznova oduševljava.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 378

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.