Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Club H2O Zagreb - Jole - 24.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. veljače 2017. god. u 18:08

insomnia2402171

 

Uzbudljivim zagrebačkim koncertom kralj vrhunske zabave Jole obilježio je posljednji vikend hladne veljače. Na velikom podiju do posljednjeg mjesta ispunjenog kluba H2O, splitski glazbenik zapjevao je svoje najpoznatije hitove Nosi mi se bijela boja, Dva broja duše, Ptice putuju, Bailando solo, Pijanica nisam i brojne druge, a uzbuđene posjetitelje posebno su razveselili stihovi nove balade Rasipnik. Nezaboravnu večer Jole je upotpunio pokazavši svoje zavidno plesno umijeće te tako još jednom potvrdio titulu najboljeg zabavljača čije koncerte uvijek iznova s nestrpljenjem iščekujemo.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Balkanika - 18.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. veljače 2017. god. u 19:11

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni Balkanika party zapalio cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Warm up Party Vlak - 18.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. veljače 2017. god. u 19:10

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Neda Ukraden - 17.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. veljače 2017. god. u 19:08

 

Green Gold Club u petak je gorio od megaspektakla koji je stvorila Neda Ukraden. Prava navala emocija nastala je na prve taktove svevremenskog hita 'Zora je', koji je itekako obilježio bogatu karijeru Nede Ukraden. Potpuno ludilo nastalo je kada su uslijedili hitovi 'Na pola puta', 'Najbolji klub u gradu', 'Dobro došli šampioni', 'Viljamovka' i mnogi drugi... Ljubav između zagrebačke publike i Nede je dugogodišnja i velika, a pjevačica se u metropoli osjeća kao kod kuće, stoga je svaki novi koncert pred ovdašnjom publikom itekako veseli.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Nataša Beklavac - 17.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. veljače 2017. god. u 19:07

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupila je u petak Nataša Beklavac. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanja i plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivu Natašu.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 381

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.