Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Arena Zagreb - Ivan Zak - 11.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 13. veljače 2017. god. u 18:56

zak1102171

 

Tjednima uoči nastupa u Areni Zagreb, koncert je najavljivao kao krunu svoje dosadašnje karijere. Jedinstveni Ivan Zak obećanje je ispunio. Fanovima koji su 'okupirali' Arenu do posljednjeg mjesta, priuštio je nastup za pamćenje, a koncert je pretvorio u jedan od središnjih događaja mjeseca. Pored prepune dvorane, Zaka su podržali i brojni kolege i prijatelji među kojima su bili i Toni Cetinski sa suprugom, Lidija Bačić, Ante Vrban, Miroslav Rus, Dušan Bačić, Branimir Mihaljević, Neno Ninčević, Antonija Šola, David Temelkov, Mejaši i brojni drugi.


Opširnije...
 
Green Gold Club - ANTI Valentinovo Balkanika - 11.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. veljače 2017. god. u 21:44

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularna ANTI Valentinovo Balkanika zapalila cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Grupa Vigor - 10.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. veljače 2017. god. u 21:08

 

U petak u prepunom Green Gold Clubu koncert je održala Grupa Vigor. Atmosfera je bila odlična, plesalo se i pjevalo uz odlične taktove plesnih melodija sve do jutra.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Tamburaši Dyaco - 09.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. veljače 2017. god. u 21:11

 

Četvrtak u metropoli dan je kada svi putevi vode u Green Gold Club. Zašto? Jer tamo je najbolja zabava za koju se brinu glazbeni vladari Green Golda - tamburaši Dyaco! Kao i svakog četvrtka i jučer je bilo pravo ludilo, a atmosfera nikad bolja uz najveće hitove u izvedbi tamburaša Dyaco. Prepuni Green Gold Club, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem klubu u gradu uz najbolje tamburaše.


Opširnije...
 
Restaurant & Night club Urnebes - Ana Bekuta - 08.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 09. veljače 2017. god. u 23:45

 

Dosadili su Vam klasični izlasci i mjesta? E pa Urnebes je onda pravo mjesto za Vas. Osim što se možete dobro provesti, nude i neodoljivu gastro ponudu (jela sa roštilja) uz živu muziku do jutarnjih sati, srijedom, petkom i subotom. Djelić atmosfere srijedom pogledati možete na fotografijama u nastavku.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 378

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.