Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Club H2O Zagreb - Light the Night - 04.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 23:44

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri i performansu u suradnji sa Belvedere Vodkom. Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club - Vanguard Saturdays - 04.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 23:43

opera0403171

 

U subotu u prepunom Klubu Opera održao se je Vanguard Saturdays party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se u odličnoj atmosferi koju su konstantno držali na samom vrhuncu XO & DEKOVA. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Opera Club - DJ Sunnery James & Ryan Marciano - 03.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 19:22

opera0303171

 

Svjetski poznati DJ duo Sunnery James i Ryan Marciano rasplesali su brojne ljubitelje elektronske glazbe u do posljednjeg mjesta ispunjenom zagrebačkom klubu Opera. Nizozemske DJ zvijezde posjetiteljima su priuštili jedinstveni provod koji će im zauvijek ostati u sjećanju, a oduševljenje prvim nastupom u klubu Opera nisu skrivali ni oni sami. Na plesnom podiju viđeni su bivši Mister Hrvatske Radovan Stošić, bivši Mister turizma Hrvatske Matej Cvitanović, manekenka Lana Rendulić i drugi.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Jole - 24.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 27. veljače 2017. god. u 18:08

insomnia2402171

 

Uzbudljivim zagrebačkim koncertom kralj vrhunske zabave Jole obilježio je posljednji vikend hladne veljače. Na velikom podiju do posljednjeg mjesta ispunjenog kluba H2O, splitski glazbenik zapjevao je svoje najpoznatije hitove Nosi mi se bijela boja, Dva broja duše, Ptice putuju, Bailando solo, Pijanica nisam i brojne druge, a uzbuđene posjetitelje posebno su razveselili stihovi nove balade Rasipnik. Nezaboravnu večer Jole je upotpunio pokazavši svoje zavidno plesno umijeće te tako još jednom potvrdio titulu najboljeg zabavljača čije koncerte uvijek iznova s nestrpljenjem iščekujemo.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Balkanika - 18.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. veljače 2017. god. u 19:11

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni Balkanika party zapalio cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 378

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.