Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Opera Club Zagreb - Vanguard party - 15.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. travnja 2017. god. u 17:25

opera1504171

 

Veseli uskrsni vikend brojni su Zagrepčani kao i njihovi gosti proveli plešući u jednom od najboljih urbanih klubova - Operi. Brojnim zanimljivim tematskim partijima Opera je ušla u proljeće. Nakon primitka priznanja kao World Finest club, modni party obilježio je uskrsni vikend. U kombinaciji s najnovijim svjetskim hitovima, mladi  dizajner unikatnog nakita Petar Grubić uživo je izradio nekoliko primjeraka koji su razveselili najsretnije posjetitelje. Ovaj jedinstveni nakit kombinira vrhunske materijale kao što su koža, staklo, kristali i tropski koralji, a isti su oduševili i domaćicu partija, manekenku Anamariju Stišćak.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Claptone - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. travnja 2017. god. u 16:34

 

U subotu u klubu Gallery sve je posjetitelje dočekala velika poslastica. Svi fanovi dobre zabave i dobrog sounda mogli su uživati u vrhunskom nastupu poznatog DJ-a Claptone. Djelić atmosfere iz prepunog kluba pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Metropolis Club - Tribute to Dino Dvornik - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. travnja 2017. god. u 23:06

metropolis0804171

 

Sinoć je publika u novozagrebačkom klubu Metropolis imala priliku uživati u čarobnoj funky večeri uz hitove Dine Dvornika, koju su priredili band Tribute to Dino Dvornik sa gostima, Željkom Banićem Banetom i dvije Ivane (Ivanom Banfić i Ivanom Kindl). Odlična svirke uz odlične vokalne izvedbe vratila je mnoge u doba kada je kralj funka i to baš po klubovima zajedno sa publikom stvarao muzičku energiju. Mnogi su zaplesali, zapjevali, a neki su se sa nostalgijom prisjetili live svirki 90tih.


Opširnije...
 
Opera Club - Vanguard Saturdays - 08.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. travnja 2017. god. u 19:11

opera1103171

 

U subotu u prepunom Klubu Opera održao se je Vanguard Saturdays party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se u odličnoj atmosferi koju su konstantno držali na samom vrhuncu DJ XO & DEKOVA. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Disciples - 07.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. travnja 2017. god. u 19:08

opera0704171

 

Svjetski poznati DJ trio Disciples najavili su najbolji početak vikenda u zagrebačkom klubu Opera. Glazbenicima iz Londona, koji su svjetsku glazbenu scenu pokorili hitom How deep is your love u suradnji s najtraženijim svjetskim DJ-om Calvinom Harrisom, ovo je bio prvi nastup u Hrvatskoj. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 381

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.