Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Green Gold Club - Haris Džinović - 25.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. studenog 2016. god. u 22:22

 

U petak u Green Gold Clubu u Zagrebu, pjevalo se i plesalo uz legendarnog Harisa Džinovića. Popularni pjevač na noge je dignuo i zapalio sve prisutne redajući svoje hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, a Haris je još jednom dokazao zašto ga publika voli. Sve pohvale na vrhunskom koncertu.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Mejaši - 24.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. studenog 2016. god. u 22:17

 

U četvrtak u prepunom Green Gold Clubu koncert su održali dečki iz tamburaškog sastava Mejaši. Atmosfera je bila odlična, plesalo se i pjevalo uz odlične taktove plesnih melodija sve do jutra.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Balkanika - 19.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. studenog 2016. god. u 21:37

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer je spektakularni Balkanika party zapalio cijeli klub. Stage se doslovno topio pod performerima i glazbenicima. Jedno je sigurno Green Gold Club, u potpunosti je opravdao dosadašnju reputaciju 'meke' noćnog života u regiji i šire.


Opširnije...
 
Restaurant & Night club Urnebes - Subota - 19.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. studenog 2016. god. u 21:36

 

Dosadili su Vam klasični izlasci i mjesta? E pa Urnebes je onda pravo mjesto za Vas. Osim što se možete dobro provesti, nude i neodoljivu gastro ponudu (jela sa roštilja) uz živu muziku do jutarnjih sati, srijedom, petkom i subotom. Djelić atmosfere sa groznice subotnje večeri pogledati možete na fotografijama u nastavku.


Opširnije...
 
Green Gold Club - Crvena jabuka - 18.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 19. studenog 2016. god. u 21:33

 

Ovaj vikend u zagrebačkom Green Goldu bio je u znaku Crvene jabuke, koja je napravila pravi pop - rock koncertni spektakl. Kao što smo i najavljivali roker u duši i čovjek u starkama, Žera i Crvena jabuka svojim velikim hitovima priredili su još jednu noć za pamćenje, a Green Gold Club pokazao da je pravi domaćin kada je u pitanju nezaboravan provod, zabava, ali i koncerti poznatih izvođača.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 376

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.