U subotu je u klubu Terminal svoj nastup imala Lady Lu Menzes. Djevojka je MC i vokalistica porijeklom iz Brazila, proslavila se je nastupajući na kultnim "Sound of Pirates" partijima koje organiziraju Nicola Fassano i Steve Forest - svjetski poznati talijanski DJ-i producenti koji rade glazbu i kao "Fish and Chips".

Lady Lu Menzes uspjela je svojim nastupom zapaliti većinu publike koja je ove subotnje večeri u nešto manjem broju posjetila klub Terminal. Pilo se i plesalo do ranih jutarnjih sati uz dobru muziku koju je puštao dj Chiwe.


Jedna stvar nam nije baš jasna kod Terminala, klub koji je punio naslovnice svojim otvorenjem, mnogi su mu se dičili ljepotom i veličinom, zatvorio je svoj veći dio jednim laganim platnom na kojemu se prikazuju spotovi.


Stiže ljeto a, s time i turisti koji su Terminal mogli gledati samo preko slika, pa se sad pitamo, što li će vidjeti ti turisti od onog prekrasnog Terminala?  jedostavno, veliki balkon i jedan mali šank, a onaj najduži i najljepši šank u gradu moći će i dalje gledati samo preko slika.

Tekst: G.K.
Fotografije: Blondy/Bastardoo

{gallery}albumi/terminal150510:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO