Nakon sprektakularne prve večeri 10. Riječkih stepenica ispred Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca održana je i druga modna večer najveće ljetne modne manifestacije u Hrvatskoj. Za razliku od prve večeri na kojoj su kolekcije večernji haljina, odijela i modnih dodataka predstavili brojni domaći modni dizajneri i modne kuće, sinoć su prikazane revije poznatih svjetskih brandova; Max mare, Marelle, Max&CO., Weekend Max Mare, Tosce Blu. O kolekcijama koje su predstavljene pročitajte u nastavku.

Max Mara kolekcija za jesen/zimu započeti će jesensku priču sa vremeplovom koji slijedi trend neopunka koji odiše likom i djelom Dorothy Parker uz neizostavne kožne komade od haljina do suknji ženstvenih silueta i krojeva koji istovremeno vješto skrivaju i otkrivaju žensku energiju i ljepotu kroz kombinaciju materijala poput plisiranih svilenih suknji, viskoznih haljina prozirnih ramena ili leđa, prugastih košulja i kašmir pulovera pa sve do luksuznih ikona Max Mara modne kuće poput vječnih kaputa koji su zaštitni znak ovog prestižnog brenda. Tako unutar linija Max Mara kolekcija nalazimo uvijek must have komade poput odijela kakvo svaka žena želi i mora imati, uvijek lako nosive haljine koje više nisu određene isključivo jednom dužinom već zadovoljavaju potrebe svake žene, do suknji kojima se igramo od ravnog, uskog, klasičnijeg kroja do uvijek lepršavog plisea.

Max&Co kolekcija za ovu jesen/zimu nudi nam čitavu paletu plavih tonova od tamno plave kombinirane sa crnim detaljima preko pariško plave sve do nježnih plavih nijansi ukrašenih raznovrsnim makro i mikro printevima. Max&Co žena biti će ove jeseni romantična, ženstvena sa odjevnim komadima poput plisiranih suknji i haljina, savršenih cropt hlača, uvijek aktualnim jeans komadima kombiniranima sa nizom veselih, cvjetnih, romantičnih printeva sivo-crnih tonova, kao i uvijek savršene svijetle nijanse koje sada imamo od čisto bijelih tonova do bež, smeđe, narandžaste ili sive i plave. Poseban naglasak ove sezone u Max&Co trgovinama biti će na kaputima.

Marella: svilene tunike, lepršavi materijali haljina, uvijek najugodniji pamuk, kašmir, svila krojeni su u materijalima svih duginih boja pa ćemo tako uz pomoć Marelle zasigurno ostati u snovima ljeta  uz žute, crvene, plave,zelene ili ljubičaste tonove koje nalazimo uz neizostavne neutralne boje poput bež, crne, camel ili bijele. Svugdje prisutan cvjetni uzorak naći ćemo i u dijelu Marella kolekcije za jesen/zimu, kao i pruge koje će razveseliti sve ljubiteljice ovakvog printa.

Tosca blu: prepoznatljiv i ekskluzivan talijanski brend Tosca blu iz kolekcije u kolekciju oduševljava svojim novitetima. Tosca blu tako i u ovoj sezoni prezentira uvijek zapažene modele modnih dodataka koji su važan odjevni dio svake žene, od torbi i novčanika do obuće za sve prigode, pašmina, ali i odjevnih komada poput jakni i kao novitet od ove jeseni  kaputa i parki.

Weekend Max Mara inspirirana geslom „buy and wear" doista ne ostavlja druge mogućnosti osim želje za uživanjem u kupljenim komadima ove jesen/zima kolekcije. Tako nam jesen/zima kolekciju najavljuju kroz print porculana u kombinaciji sa cvjetnim uzorcima zaigranima u makro i mikro dizajnu dok se paleta boja kreće od bijele, ametista i marine plavih tonova. Ženstveni krojevi suknji i hlača, lagani kaputi i kratke haljine savršeni su za prezentaciju romantične priče za kraj jednog ljeta i najavu jeseni.

Zahvaljujući najstarijoj tekstilnoj tvrtci u Rijeci Amec Rijekatekstilu, vrhunski modni brandovi kao što su Max Mara, Weekend Max Mara, Max&Co., Marella, iBlues, Tosca Blu, te hrvatski brand Accessoires  postali su dostupni malim i velikim ljubiteljima mode, kako našeg grada tako i ostalih većih  gradova diljem Hrvatske.

Tekst: Press
Fotografije: I. Škrobonja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO