Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Rijeka - Student Day Festival - Subota - 03.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. lipnja 2017. god. u 22:40

student0306171

 

Rijeka je plesala ovog vikenda uz Student Day Festival. Tisuće mladih iz Hrvatske i regije uživalo je u koncertima poznatih svjetskih i domaćih glazbenika, a svojim domovima se vraćaju s novim prijateljstvima i uspomenom na provod koji će dugo pamtiti. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Saturday party - 03.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. lipnja 2017. god. u 20:25

 

Subota je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - R'n'B Exclusive: Final party - 02.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. lipnja 2017. god. u 20:24

karolina0206171

 

U riječkom Caffe baru - Night baru Karolina u petak se je održao vrući R'n'B Exclusive: Final party. Glavni gost večeri bio je DJ Leggero koji je rasplesao mnogobrojno mnoštvo vrhunskim R'n'B i Hip Hop ritmovima.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Subotnja noć - 27.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. svibnja 2017. god. u 17:49

 

Za Caffe bar - Night bar Karolinu i ove se subote tražila 'karta viška'. Sjajna zabava i vatrena atmosfera koju stvara odličan DJ Deni zvukom privlači i oduševljava brojne goste iz vikenda u vikend. U žaru vrhunske atmosfere palile su se i prskalice, dakle prepuna je Karolina doslovno gorila.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - Subota - 27.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. svibnja 2017. god. u 17:31

 

Subota je u Champagne Pommery baru prošla u sjajnoj pobjedničkoj atmosferi. Više od deset tisuća Riječana na spektakularan je način dočekalo u subotu igrače i upravu HNK Rijeke, osvajače prvenstva Hrvatske. Rijeka je prvi put u povijesti postala prvak države, a momčad Matjaža Keka ostvarila je san mnogih prijašnjih generacija riječkog kluba. Prepun Pommery uživao je u posebnom plesnom ugođaju zavodljivih ritmova za koje se pobrinuo DJ Macola.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 435

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.