Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Insomnia Club & Lounge bar - Saturday party - 04.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. veljače 2017. god. u 16:59

 

Subota je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Klub Bačva Rijeka - 2000s party - 04.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. veljače 2017. god. u 23:38

 

U subotu je Klub Bačva u Rijeci sve svoje goste odveo vremeplovom u 2000. godinu, na velikom tematskom partyju. Za najveće clubbing hitove 2000. godine za DJ pultom pobrinuo se je DJ Don Guliani. Djelić jučerašnje lude atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Jameson 'Beat Drop' - 03.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. veljače 2017. god. u 12:19

 

Night Bar Karolina u petak je na spektakularan način uz novi party koncept Jameson "Beat Drop" digla na noge mnogobrojne posjetitelje. Jedinstveni show predvođen elektronskim zvukom na kojemu su nastupili Kristie Clé (Live vocal sensation) i DJ Cley Clemensa, trajao je do samog jutra. Bogat klupski program koji nas očekuje ove zimske sezone sigurno će ucrtati Karolinu u kartu vrhunske zabave i odlične glazbe.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - BPO: Red Fantasy - 03.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. veljače 2017. god. u 12:18

 

U petak se je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci održao veliki BPO spektakl povodom Valentinova naziva BPO: Red Fantasy. DJ-i su puštajući vruće hitove atmosferu konstantno držali na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Club Teuta Rijeka - Friday party - 03.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. veljače 2017. god. u 11:57

 

U petak u Clubu 'Teuta' odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Uz pravi štimung glazbe mnogobrojni gosti uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete u fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 414

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.