Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Champagne Pommery bar - Petak - 23.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 25. prosinca 2016. god. u 14:41

 

Petak je u Champagne Pommery baru prošao u sjajnoj atmosferi. Prepun Pommery uživao je u posebnom plesnom ugođaju zavodljivih ritmova za koje se pobrinuo DJ Macola.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Friday party - 23.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 25. prosinca 2016. god. u 14:40

 

Petak je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - Proslava 15. rođendana - 22.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 24. prosinca 2016. god. u 19:53

 

Kultno okupljalište riječkog noćnog života, Phanas Pub u četvrtak je proslavio svoj 15. rođendan uz veliki Belveder party. Za zabavu do ranih jutarnjih sati zadužen je bio odlični DJ Joe2Shine. Posebno su posjetitelje motivirale atraktivne Belveder hostese koje su atmosferu učinile uzavrelom.


Opširnije...
 
Club Teuta Rijeka - Otvorenje - 20.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 22. prosinca 2016. god. u 00:46

 

U utorak u centru grada Rijeke održalo se je svečano otvorenje Cluba 'Teuta'. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete u fotografijama koje slijede. Teuti želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Centar Zamet Rijeka - Miroslav Škoro - 18.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. prosinca 2016. god. u 19:08

skoro1812161

 

Nakon skoro 13 godina Miroslav Škoro u nedjelju je stigao u sklopu svoje turneje 'Mene zovu tambure' u Rijeku, u Centar Zamet i to na 17 rođendan TV Kanala R. Atmosfera je bila na vrhuncu, mnogobrojna publika revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, a Škoro je još jednom dokazao zašto ga publika voli. Sve pohvale na vrhunskom koncertu.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 408

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.