Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karolina Rijeka - R'n'B Exclusive - 24.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. ožujka 2017. god. u 15:11

karolina1702171

 

U riječkom Caffe baru - Night baru Karolina u petak se je održao jedinstveni R’n’B Exclusive 'Oldies But Goldies' party. Večer je bila posvećena R'n'B i Hip Hop klasicima u sklopu partyja 'Oldies But Godlies' kojeg R'n'B Exclusive jednom godišnje organizira u Karolini. Glavna gošća večeri Miss Dj Rea rasplesala je mnogobrojno mnoštvo selekcijom klasika, a uz rezidenta DJ Shekota uživalo se je u vrhunskoj klupskoj fuziji Blackmusic klasika i današnjeg R'n'B i Hip Hop zvuka.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - After job party - 24.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. ožujka 2017. god. u 15:10

 

Prepuni Champagne Pommery bar, melodija tamburica, i mnogobrojna ekipa koja je plesala i veselila se čitavu noć, slika je koja se viđa u najboljem baru u gradu uz najbolje tamburaše 'Crescendo'.


Opširnije...
 
Flamingo sweet & wine bar - The Blondes - 24.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. ožujka 2017. god. u 15:09

 

U petak je u Flamingo sweet & wine baru u Rijeci bilo je vrlo veselo uz acoustic duo 'The Blondes'. Plesa i veselja nije nedostajalo u ugodnom ambijentu Flamingo sweet & wine bara uz odličnu live glazbu i atmosferu na samom vrhuncu. Dobra zabava potrajala je dugo u noć uz promotivne cijene pića. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Friday party - 24.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. ožujka 2017. god. u 15:01

 

Petak je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Subotnja noć - 18.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. ožujka 2017. god. u 00:17

 

Kako je stigao još jedan vikend, mnogobrojni gosti preplavili su u subotu riječku Meku zabave - Caffe bar - Night bar Karolinu. Za dobru atmosferu i glazbeni chill out pobrinuo se je DJ Deni.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 420

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.