Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Insomnia Club & Lounge bar - Saturday party - 01.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. travnja 2017. god. u 17:27

 

Subota je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. Mnogobrojne goste oduševio je nastup aktraktivne Sare Elene Menkovski, koja je pjevajući vruće hitove atmosferu konstantno držala na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - SuperCover Band - 31.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. travnja 2017. god. u 17:26

 

Sjajno raspoloženje širilo se u petak prepunom Karolinom. Dobra zabava potrajala je do jutra, uz najveće svjetske hitove današnjice u live izvedbi SuperCover Banda.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - Petak - 31.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. travnja 2017. god. u 17:26

 

Dobro znani Champagne Pommery bar u samom centru grada Rijeke potpuno je preuređen. Novi izgled, odličan interijer i vanjska terasa samo su neke odlike ovog bara od kojeg se očekuje mnogo. Rijeka, njezini građani i gosti ovim preuređenjem dobili su novi lijepo uređeni bar u kojem će moći uživati u dnevnoj kavi ili u noćnom provodu do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Caffe bar Donatello - Proslava 14. godišnjice - 31.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. travnja 2017. god. u 04:28

 

U petak se je u Rijeci održala proslava 14. godišnjice Caffe bara 'Donatello'. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na proslavi koja je privukla mnogobrojne goste i uzvanike. Uz pravi štimung glazbe Mamuza brothers benda mnogobrojna ekipa uživala je dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede. Caffe baru 'Donatello' želimo puno uspjeha i sreće u radu.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Friday party - 31.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 02. travnja 2017. god. u 04:14

 

Petak je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 420

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.