Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Club Boa - Najavni party - 29.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. svibnja 2010. god. u 14:53

 

Ove subote elitni Club Boa je priredio nezaboravan najavni party velikog događaja koji je pred nama - GRAND OPENING - otvorenja kluba CLUB BOA Malinska, što će se održati u petak 04.06. Uz najnovije house zvukove vrhunskog glazbenog urednika DJ-a Sale 4 Love, specijalni gost iz Švedske, Swedish Nick, saksofonom je napravio atmosferu o kojoj će se u Rijeci još dugo pričati.


Opširnije...
 
Phanas - Dewar's night - 29.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 30. svibnja 2010. god. u 14:53

 

U subotu se u Phanasu održao Dewar's night. Dewars whisky white label je najnagrađivaniji standarni scotch whisky koji je proizveden mješavinom od oko 40 najfinijih sladi i žita. Karakterizira ga čistna zlatna, boja meda te ukusna mješavina blage vanilije sa medom i vrijeskom u cvatu, zaokružena s karakterističnom notom dima. Veselo društvo zabavljalo se do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
El Rio - Jasmin Stavros - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. svibnja 2010. god. u 12:25

 

Ovog petka u krcatom El Riu pjevalo se i plesalo uz odličnog i legendarnog Jasmina Stavrosa. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne goste redaćuji svoje ultra popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se... a Stavros se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave.


Opširnije...
 
Terminal - Gramophonedzie - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. svibnja 2010. god. u 12:22

 

Ovog petka je u riječkom klubu Terminal, DJ pult preuzeo megapopularni sprski DJ i producent Marko Miličević poznatiji kao Gramophonedzie! Pod pseudonimom Gramophonedzie Marko nastupa i radi već četiri godine. Ogromni uspjeh postigao je singlom „Why Don't You“, koji je od eksperimentalnog projekta prerastao u svjetski mega hit i dospio do 1. mjesta na MTV Dance Chart britanskog MTV-a!.


Opširnije...
 
Phanas pub - Friday party - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. svibnja 2010. god. u 12:17

 

Petak u Phanasu započeo je dobrom vibrom. Oko ponoći ekipa se počela okupljati i stiskati oko područja šanka gdje su konobari imali pune ruke posla. Donji kat je bio prepun dok je gornji imao nešto manje ljudi, no dobra atmosfera im je bila zajednička. Svake minute moglo se vidjeti kako nekolicina izlazi ispred Phanasa zapaliti cigaretu i tako naizmjence, a s time možemo zaključiti da je i ispred ispred Phanasa bilo vrlo veselo.


Opširnije...
 

   Stranica 424 od 426

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.