Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karlovačko Live - Rijeka - 19.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. prosinca 2010. god. u 05:34

 

Kakav nam je samo spektakl priredilo Karlovačko ove nedjelje u prepunoj Dvorani Mladosti na Trsatu! Sve generacije došle su po snijegu i ledu vidjeti svoje zvijezde od kojih je prva nastupila Crvena Jabuka, a potom Halid Bešlić. Publika je bila potpuno oduševljena, a stari i novi hitovi orili su se cijelom dvoranom. Na pjesmu „Jazz ba“ uz Crvenu Jabuku na binu popeli su se Davor Jurkotić, Mario Battifiaca i Ahmed Al Rahim, te svi zajedno zapjevali poznati hit.


Opširnije...
 
Maat Bar - Party - 19.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. prosinca 2010. god. u 05:30

 

Dok se u Dvorani Mladosti feštalo uz veliki koncert Halida Bešlića i Crvene Jabuke, u Maat-u je također bilo veselo. Oni koji možda nisu imali kartu ili ne vole gužvu, mogli su doći u Maat i biti makar dio velike atmosfere. DJ je birao prigodnu glazbu, a bilo je tu najboljih zabavnih hitova uz obavezne Halidove pjesme. Veselja i plesa nije nedostajalo, a večer u svome kafiću proveo je i bračni par Sulić.


Opširnije...
 
Nina 2 - Klupska vožnja - 18.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. prosinca 2010. god. u 04:55

 

Klub Nina 2 je ove snježne i hladne subotnje noći priredio za sve svoje goste nezaboravnu subotnju noć, ovaj put uz klupsku večer naziva "Klupska vožnja". Bila je to najbolja zabava u cijeloj Rijeci koja je rasplesala i zagrijala veselu ekipu na cijelom brodu. U jednoj sali palio i žario je house dok je u drugoj tlo podrhtavalo u ritmu najboljih hrvatskih zabavnih domaćih hitova. Nina je bila prepuna, pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu. Atmosferu su konstantno držali na samom vrhuncu već svima dobro poznati velemajstori, DJ Igor Relić na domaćem dijelu i DJ Rango na house dijelu.


Opširnije...
 
Capitano - Subotnji Party - 18.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. prosinca 2010. god. u 04:36

 

Subota je u Capitano baru započela dobrom vibrom. Oko ponoći ekipa se počela okupljati i stiskati oko područja šanka gdje su konobari imali pune ruke posla. Atmosfera je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu. Plesalo se, pjevalo i uživalo u odličnoj glazbi za koju je bio zadužen DJ Vale.


Opširnije...
 
Terminal - Jasmin Stavros - 16.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. prosinca 2010. god. u 03:58

 

U četvrtak se u Terminalu na zadnjem Midnight College u 2010. godini pjevalo i plesalo uz odličnog i legendarnog Jasmina Stavrosa. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne goste redajući svoje ultra popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Iako je Terminal bio poluprazan, atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa u stopu je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se..., a Stavros se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave.


Opširnije...
 

   Stranica 414 od 433

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.