Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Mirage - Fashion night - 11.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. rujna 2010. god. u 15:19

 

U Mirage baru smještenog kod samog bazena na Kantridi održala se veća modna revija povodom ponovnog otvorenja. Reviju su nosile naše poznate manekenke Anita Dujić, Jelena Glišić, Ivana Kujundžić, Nikolina Miletić, Anamaria Šegota, Iva Kastrapeli i Nensi Živković. Akraktivne manekenke su u svojim izlascima predstavljale kreacije nekoliko riječkih dizajnera, te svojom pojavom digle temperaturu u Mirage baru na sam vrhunac. Hostese su bile zadužene da veseloj ekipi cuga ne nedostaje, djeleći liker Aperol.


Opširnije...
 
Maat bar - Naprijed "Barakude" - 11.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. rujna 2010. god. u 15:10

 

U subotu u Maat baru na Trsatu sakupila se vesela ekipa da bi zajedno gledali i bodrili naše vaterpoliste "Barakude" protiv Italije. Svi zajedno u jedan glas bodrili su zlatke dečke koji su pred više od pet tisuća navijača u Savi, odličnom igrom  pobjedili 7-3 te osvojili europski naslov prvaka. Zabava se nastavila i nakon utakmice uz dobro glazbu, koja se širila Maat barom.


Opširnije...
 
Karolina - Hostesa party - 10.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. rujna 2010. god. u 13:36

 

Prvi hostesa party održan na ovim prostorima povodom 2. godišnje postojanja najpoznatije riječke agencije za hostesiranje, promociju i organizaciju evenata MaOri u Karolini riječkoj protekao je u odličnoj vibri. Iznimno veliki broj zgodnih hostesa okupiralo je Karolinu, minica i štiklica ove večeri nije nedostajalo. Plesalo se, veselilo, pilo čitave noći, DJ je miksajući najveće hitove atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu. Luda zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Phanas - Vesela subota - 28.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. kolovoza 2010. god. u 15:46

 

Subota je u Phanasu započela dobrom vibrom. Oko ponoći ekipa se počela okupljati i stiskati oko područja šanka gdje su konobari imali pune ruke posla. Donji kat je bio prepun dok je gornji imao nešto manje ljudi, no dobra atmosfera im je bila zajednička. Ove subotnje noći Phanas, smješten u samom centru Rijeke, definitvno je postao No.1 našeg odabira za izazak u Rijeci.


Opširnije...
 
4. Riječke stepenice 3. dio - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 28. kolovoza 2010. god. u 17:47


U sitnom zakašnjenju malo nakon 20h, već četvrti put zaredom održala se velika modna manifestacija - Riječke stepenice. Jednom godišnje stepenice kraj hotela Bonavia zasjaju u znaku glamura, sve zahvaljujući izvrsnim organizatoricama Ivani Delač Đolo i Tajani Zaro.


Opširnije...
 

   Stranica 407 od 414

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.