Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Set - Revija nakita - 25.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. veljače 2011. god. u 03:10

 

U petak se je u Caffe Baru Set održala modna revija naziva "Revija nakita". Iris design predstavila se kolekcijom unikatnih kreacija koje potpisuje dizajnerica Marina Flego. Piće večeri bilo je Aperol spritz, koji je za ovu prigodu bio promotivno snižen.


Opširnije...
 
Rijeka - Prljavo kazalište - 25.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. veljače 2011. god. u 02:48

 

U šatoru na Gatu Karoline Riječke u petak je održan koncert Prljavog kazališta. Popularni Prljavci na noge su digli i doslovno zapalili sve prisutne redajući svoje popularne hitove kojih im u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je cijelo vrijeme bila na samom vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svoju omiljenu grupu, veselila se. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Terminal - High Heels Party - 25.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. veljače 2011. god. u 00:46

 

U petak je Terminal imao pravo poslasticu za sve R’n’B EXCLUSIVE “High Heels Party”. Nakon mjesec dana od posljednjeg R’n’B EXCLUSIVE partya Terminal je bio ozvučen najboljim R&B i Reggaeton hitovima za koje je zadužen bio DJ Jericho. Terminal su preplavile djevojke u štiklicama, a one sa najvećim i najljepšim štiklama dobile su na kraju i nagrade.


Opširnije...
 
Nina 2 - Ponoćni G(h)ost - 19.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. veljače 2011. god. u 16:35

 

Najbolji party u gradu ove subote održavao se na brodu Nina 2 uz klupsku večer pod nazivom „Ponoćni G(h)ost" sa specijalnim gostom iz Italije, DJ-em i producentom Matteom Petrone. Dok su u jednoj sali DJ Matteo Petrone uz support dobro znanog DJ Ranga rasplesali ekipu u ritmu svjetskih hitova u produkciji & remix verzijama talentiranog talijanskog glazbenika, u drugoj sali ekipa se veselila na domaće hrvatske pjesme koje je puštao velemastor DJ Igor Relić. Uz domaćice i najbolje house pjesme Nina je i ove subote potvrdila svoj status najposjećenijeg kluba u Rijeci uz najbolju atmosferu.


Opširnije...
 
Rijeka - Matko Jelavić / Koktelsi - 19.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 20. veljače 2011. god. u 06:11

 

U šatoru na Gatu Karoline Riječke u subotu je održan koncert Matka Jelavića i grupe Koktelsi. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne redajući svoje popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se... a Matko se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave.


Opširnije...
 

   Stranica 407 od 435

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.