Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Boa RI - 1st Anniversary Party - 22.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. siječnja 2011. god. u 04:15

 

U subotu su na svoje došli mnogi ljubitelji elitnog kluba Boa u Rijeci koji je proslavio svoju prvu godišnjicu rada. Kao što je i bilo predviđeno, klub se popunio u vrlo kratkom roku. Mnoge cure su si dale oduška glamuroznim haljinama, cipelama i košuljama da se pokažu na ovom velikom događaju.


Opširnije...
 
Mea Culpa - WhatsUp - 22.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 23. siječnja 2011. god. u 02:47

 

U subotu se u Mea Culpa baru u Varaždinu održao brandirani popularni klupski program WHATSUP! Za glazbu je bio zadužen Turkthedj. Party je trajao dugo u noć uz odličnu glazbu koja je svo vrijeme držala atmosferu na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Rijeka - Modna revija - 22.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. siječnja 2011. god. u 19:50

 

U sklopu Sajma vjenčanja koji se održava u Rijeci 22. i 23. siječnja 2011. godine u hotelu Neboder i Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, za sve posjetitelje organizirana je i glamurozna modna revija. Posjetitelji su mogli uživati u raskošnim kreacijama vjenčanih i večernjih haljina, modnim dodacima koji će zasigurno zatrebati svakoj mladenki u svom najsretnijem danu u životu.


Opširnije...
 
Terminal - Paolo Barbato - 21.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. siječnja 2011. god. u 03:08

 

U petak je u Terminalu proslavila svoju prvu godišnjicu postojanja Truesound Entertainment, prva hrvatska DJ booking agencija. Ovom prigodom DJ pult je preuzeo najveći talijanski house majstor DJ Paolo Barbato, koji je vrteći odličnu glazbu atmosferu konstantno držao na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Dvorana mladosti - Kraljica Karnevala - 21.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. siječnja 2011. god. u 02:44

 

U petak se u Dvorani mladosti pred nekoliko tisuća ljudi održao već tradicionalni Izbor za kraljicu Karnevala i primopredaja ključa grada Rijeke maškarama. Svaka prijavljena grupa nastojala je svojim scenskim nastupom oduševiti strogi žiri, kojeg su ovog puta sačinjavali "zastupnici" iz sabora. Sve kandidatkinje izlazile su na pozornicu prerušene u premijerku Jadranku Kosor.


Opširnije...
 

   Stranica 407 od 430

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.