Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 El Rio - Jasmin Stavros - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. svibnja 2010. god. u 12:25

 

Ovog petka u krcatom El Riu pjevalo se i plesalo uz odličnog i legendarnog Jasmina Stavrosa. Popularni pjevač na noge je dignuo i doslovno zapalio sve prisutne goste redaćuji svoje ultra popularne hitove kojih mu u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri definitivno ne nedostaju. Atmosfera je bila na vrhuncu, vesela ekipa revno je pratila glasom svog omiljenog pjevača, veselila se... a Stavros se ponovno dokazao kao meštar odlične zabave.


Opširnije...
 
Terminal - Gramophonedzie - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. svibnja 2010. god. u 12:22

 

Ovog petka je u riječkom klubu Terminal, DJ pult preuzeo megapopularni sprski DJ i producent Marko Miličević poznatiji kao Gramophonedzie! Pod pseudonimom Gramophonedzie Marko nastupa i radi već četiri godine. Ogromni uspjeh postigao je singlom „Why Don't You“, koji je od eksperimentalnog projekta prerastao u svjetski mega hit i dospio do 1. mjesta na MTV Dance Chart britanskog MTV-a!.


Opširnije...
 
Phanas pub - Friday party - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. svibnja 2010. god. u 12:17

 

Petak u Phanasu započeo je dobrom vibrom. Oko ponoći ekipa se počela okupljati i stiskati oko područja šanka gdje su konobari imali pune ruke posla. Donji kat je bio prepun dok je gornji imao nešto manje ljudi, no dobra atmosfera im je bila zajednička. Svake minute moglo se vidjeti kako nekolicina izlazi ispred Phanasa zapaliti cigaretu i tako naizmjence, a s time možemo zaključiti da je i ispred ispred Phanasa bilo vrlo veselo.


Opširnije...
 
Terminal - Lady Lu - 15.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 16. svibnja 2010. god. u 15:18

 

U subotu je u klubu Terminal svoj nastup imala Lady Lu Menzes. Djevojka je MC i vokalistica porijeklom iz Brazila, proslavila se je nastupajući na kultnim "Sound of Pirates" partijima koje organiziraju Nicola Fassano i Steve Forest - svjetski poznati talijanski DJ-i producenti koji rade glazbu i kao "Fish and Chips".

 

Lady Lu Menzes uspjela je svojim nastupom zapaliti većinu publike koja je ove subotnje večeri u nešto manjem broju posjetila klub Terminal. Pilo se i plesalo do ranih jutarnjih sati uz dobru muziku koju je puštao dj Chiwe.


Opširnije...
 
El Rio - Milde Sorte Party - 14.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. svibnja 2010. god. u 12:56

 

El Rio ovoga puta postalo je okupljalište posjetitelja srednje dobi koji su svoju mladost proveli na plesnom podiju disko kluba Milde Sorte.

Klub je nakon svog procvata i mnoštva posjetitelja iz cijele Europe koji su dolazili na vrhunsku zabavu u Opatiju, jednostavno zatvorio svoja vrata nakon nekog vremena. Danas se Milde Sorte nalazi u ruševinama prekrivenim grmljem, sam pogled nekima mami suze na oči kada se prisjete svoje mladosti u tom klubu.


Opširnije...
 

   Stranica 407 od 408

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.