Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Nina Boat Club - POMFRI party - 04.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 22:20

 

U subotu je Nina Boat Club za sve svoje goste pripremio još jednu vruću zabavu uz najbolju glazbu na velikom POMFRI partyju Pomorskog fakulteta u Rijeci. Pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu do samog jutra.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Saturday party - 04.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 22:13

 

Subota je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Petak - 03.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 20:42

 

Kao i svakog petka u Caffe baru - Night baru Karolina bilo je veselo. Za sjajnu atmosferu na plesnom podiju najzaslužniji je bio DJ Deni svojim odabirom najvećih hitova današnjice.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - Petak - 03.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 20:39

 

Dobro znani Champagne Pommery bar u samom centru grada Rijeke potpuno je preuređen. Novi izgled, odličan interijer i vanjska terasa samo su neke odlike ovog bara od kojeg se očekuje mnogo. Rijeka, njezini građani i gosti ovim preuređenjem dobili su novi lijepo uređeni bar u kojem će moći uživati u dnevnoj kavi ili u noćnom provodu do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Carnival party - 26.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. ožujka 2017. god. u 21:30

 

Proslava najpoznatije i najšarenije povorke u Hrvatskoj - Međunarodne karnevalske povorke Riječkog karnevala održala se je u nedjelju u Caffe baru - Night baru Karolina. Uz mnoštvo maski i šarenih lica, mnogobrojni posjetitelji uživali su u nastupu popularnog riječkog D-Beni banda, u najpoznatijim pjesmama u live izvedbi Danijela Benia i ekipe.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 414

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.