Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karolina Rijeka - Jameson 'Beat Drop' - 03.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. veljače 2017. god. u 12:19

 

Night Bar Karolina u petak je na spektakularan način uz novi party koncept Jameson "Beat Drop" digla na noge mnogobrojne posjetitelje. Jedinstveni show predvođen elektronskim zvukom na kojemu su nastupili Kristie Clé (Live vocal sensation) i DJ Cley Clemensa, trajao je do samog jutra. Bogat klupski program koji nas očekuje ove zimske sezone sigurno će ucrtati Karolinu u kartu vrhunske zabave i odlične glazbe.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - BPO: Red Fantasy - 03.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. veljače 2017. god. u 12:18

 

U petak se je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci održao veliki BPO spektakl povodom Valentinova naziva BPO: Red Fantasy. DJ-i su puštajući vruće hitove atmosferu konstantno držali na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Club Teuta Rijeka - Friday party - 03.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. veljače 2017. god. u 11:57

 

U petak u Clubu 'Teuta' odlične glazbe i veselja nije nedostajalo. Uz pravi štimung glazbe mnogobrojni gosti uživali su dugo u noć. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete u fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Subotnja noć - 28.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. veljače 2017. god. u 00:21

 

Kako je stigao još jedan vikend, mnogobrojni gosti preplavili su u subotu riječku Meku zabave - Caffe bar - Night bar Karolinu. Za dobru atmosferu i glazbeni chill out pobrinuo se je DJ Deni.


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Saturday party - 28.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. siječnja 2017. god. u 23:41

 

Subota je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 408

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.