Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Karolina Rijeka - Pozdrav Apsolventima - 10.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 13. ožujka 2017. god. u 00:20

 

Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci organizirao je u Caffe baru - Night baru Karolina još jedan nezaboravan oproštajni party i to u čast apsolvenata Ekonomskog fakulteta i cijelog Sveučilišta. Za sjajnu atmosferu na plesnom podiju najzaslužniji je bio DJ Macola sa svojim provjerenim setovima domaćih i stranih hitova.


Opširnije...
 
Club Renomme Rijeka - Jelena Vučković - 10.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 11. ožujka 2017. god. u 21:45

 

U petak u centru grada Rijeke održalo se je svečano otvorenje Cluba Renomme uz live nastup Jelene Vučković. Odlične glazbe i veselja nije nedostajalo na otvorenju koje je privuklo mnogobrojne goste i uzvanike. Djelić jučerašnje atmosfere pogledati možete u fotografijama koje slijede. Clubu Renomme želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Subotnja noć - 04.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. ožujka 2017. god. u 20:52

 

Kako je stigao još jedan vikend, mnogobrojni gosti preplavili su u subotu riječku Meku zabave - Caffe bar - Night bar Karolinu. Za dobru atmosferu i glazbeni chill out pobrinuo se je DJ Deni.


Opširnije...
 
Champagne Pommery bar - Subota - 04.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. ožujka 2017. god. u 20:44

 

Subota je u preuređenom Champagne Pommery baru prošla u sjajnoj atmosferi. Prepun Pommery uživao je u posebnom plesnom ugođaju zavodljivih ritmova za koje se pobrinuo DJ Macola.


Opširnije...
 
Nina Boat Club - POMFRI party - 04.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 22:20

 

U subotu je Nina Boat Club za sve svoje goste pripremio još jednu vruću zabavu uz najbolju glazbu na velikom POMFRI partyju Pomorskog fakulteta u Rijeci. Pilo se i plesalo do iznemoglosti uz vrhunsku zabavu do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 420

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.