Foto - Rijeka - Centar

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Insomnia Club & Lounge bar - Saturday party - 27.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 28. svibnja 2017. god. u 19:41

 

Subota je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekla uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - 6. godišnjica - 26.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 27. svibnja 2017. god. u 17:35

 

Poznato okupljalište ljubitelja noćnog života u Rijeci, Caffe bar - Night bar Karolina u petak je na spektakularnom rođendanskom koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade proslavio svoju šestu godišnjicu rada. Ugodan, zarazan dalmatinski melos uz zvukove pravih slavuja hrvatske klapske scene prekrili su u petak Karolinu i digli na noge mnogobrojnu ekipu. Pjevalo se i uživalo u rasplesanoj atmosferi do ranih jutarnjih sati..


Opširnije...
 
Insomnia Club & Lounge bar - Friday party - 26.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 27. svibnja 2017. god. u 17:34

 

Petak je u Insomnia Clubu & Lounge baru u Rijeci protekao uz već tradicionalno odličnu zabavu. DJ puštajući vruće hitove atmosferu je konstantno držao na samom vrhuncu. Plesalo se i uživalo do sitnih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Nedjelja - 21.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 26. svibnja 2017. god. u 00:51

 

Nogometaši Rijeke osvojili su naslov prvaka Hrvatske nakon što su na Rujevici pobijedili Cibaliju s 4-0 i prije kraja prvenstva stigli do pet bodova prednosti u odnosu na Dinamo. Prava fešta i slavlje navijača se do ranog jutra preselilo u Karolinu.


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Subotnja noć - 20.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 25. svibnja 2017. god. u 23:53

 

Za Caffe bar - Night bar Karolinu i ove se subote tražila 'karta viška'. Sjajna zabava i vatrena atmosfera koju stvara odličan DJ Deni zvukom privlači i oduševljava brojne goste iz vikenda u vikend. U žaru vrhunske atmosfere palile su se i prskalice, dakle prepuna je Karolina doslovno gorila.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 435

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.