Trosatnim koncertom u ljubljanskoj hali Tivoli Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavili su niz slavljeničkih koncerata povodom svog 30. rođendana. Ljubitelje klapske pjesme Zadrani su podigli na noge pjesmama poput: 'Zora bila', 'Zalutali pogled', 'Ispod tvoje boloture', 'Kapetane, tribali bi doma', 'Croatio, iz duše te ljubim', 'Nisan te sriće' i mnoge druge.

Početak koncerta bio je posebno impresivan jer se cijela dvorana podigla na noge i zapljeskala kad su Zadrani kročili na pozornicu. Ljepši doček teško je zamisliti i ništa ne govori više o ljubavi koju fanovi gaje prema klapi Intrade od ovakve reakcije. Pjevati takvoj publici, pravi je 'gušt' za klapu koja je već godinama velika koncertna atrakcija u Sloveniji.

Kako to obično i biva na koncertima klape Intrade, njihovi vjerni fanovi napravili su pravu mediteransku atmosferu usred Ljubljane, a da dojam bude potpuniji, pomogli su gosti i prijatelji klape - Goran Karan i Petar Grašo.

Goran Karan nadahnuto je izveo 'Dite jubavi' s klapom Intrade te svoje velike hitove 'Lipa si lipa' i 'Tu Non Ilores' i zaradio si stajaće ovacije.

Petar Grašo, ljubimac publike, zasvirao je klavir i otpjevao svoje uspješnice 'Moje zlato' te 'Lakše mi je s njom' i 'Lomi me'.

Na kraju koncerta, ponešen atmosferom, publici se obratio gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković i najavio posljednju pjesmu na bisu kojom su se klapa Intrade i njihovi gosti oprostili od publike zapjevavši zajedno kultnu 'Konobu'.

Kad su se vratili u backstage, klapu je iznenadila rođendanska torta s njihovom fotografijom koja ih je tamo čekala. Čast da ju izreže pripala je Tomislavu Braliću koji se pobrinuo da svakoga zapadne po komad.

U hitovima klape Intrade sljedeća će uživati Kranjska Gora 13. veljače u športskoj dvorani, a pravu glazbenu poslasticu Tomislav Bralić i klapa Intrade spremaju za kopersku Arenu Bonifiku 12. ožujka gdje će im se na pozornici pridružiti neponovljiva Doris Dragović.

Tekst: Press
Fotografije: Tina Pleško

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO