Hladno pivo pripremili pravu dvosatnu euforiju u Glini – U ekskluzivnoj fotogaleriji pogledajte kako je bilo! ŠRC Banovac bio je premali za sve one koji su nedjelju navečer odlučili provesti uz nezaboravan koncert Hladnog piva u sklopu tradicionalne manifestacije Dani grada Gline. Tisuće ljudi preko dva sata zabavljalo se uz najveće hitove Hladnog piva, ˝Supermen˝, ˝Pitala si me˝, ˝Samo za taj osjećaj˝ samo su jedan mali dio onoga što su dečki iz Hladnog piva pripremili tamošnjoj publici.

Neviđena euforija koja je vladala na Banovcu dio je najbolje zabave koja već nekoliko dana vlada u Glini. Večer prije, samu manifestaciju imao je čast pred prepunim Banovcem otvoriti koncertom Miroslav Škoro u čijim je svevremenskim hitovima ˝Juliška˝, ˝Mata˝, ˝Srce jako je˝,˝Šil, dil, daj˝ uživala publika svih generacija.

Miroslav Škoro još jednom je pokazao da ga publika itekako voli, a gradu Glini se zahvalio na ugodnom domaćinstvu. Nakon Miroslava Škore publiku je nastavio zabavljati DJ MM.

Uz koncerte tu su mnogobrojna sportska događanja i još mnogo toga čime Glina obilježava svoje dane. U fotogaleriji koju Vam donosimo pogledajte kako je bilo na koncertu Miroslava Škore i kako je Hladno pivo protreslo ŠRC Banovac i Glinu!

Tekst / Fotografije: Press
{gallery}albumi/glina040813:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO