U dramatičnoj završnici 61. Eurosonga subotu u Stockholmu, Ukrajina je osvojila prvo mjesto. Ukrajinska predstavnica Jamala, pomoću glasova publike, prestigla je Australiju i Dami Im koja je dobila najviše bodova stručnih žirija, te zasjala na prvome mjestu s 534 boda. Australija nije toliko impresionirala publiku, pa se našla na drugome mjestu s ukupno 511 bodova. Rusija, koju je žiri svrstao na 5. mjesto, velikim brojem bodova koje je Sergeyu Lazarevu dodijelila publika uspjela se na kraju popesti na 3. mjesto s 491 bodom.

Prema ocjenama stručnoga žirija, u top 5 svrstale su se redom: Australija, Ukrajina, Francuska, Malta i Rusija. Kod publike je situacija ipak bila drugačija. Najboljih 5 zemalja prema glasovima publike redom su: Rusija, Ukrajina, Poljska, Australija i Bugarska. Hrvatska predstavnica Nina Kraljić i njezina pjesma „Lighthouse“ plasirale su se na 23. mjesto s ukupno 73 boda.

Tekst: Press
Fotografije: Anna Velikova (EBU) / Andres Putting (EBU)

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO