Loše vrijeme koje je ovih dana zahvatilo hrvatsku obalu, nije uspjelo obeshrabriti nekoliko tisuća posjetitelja Sonus festivala koji su dokazali da je kvalitetna glazba i pozitivna energija dovoljna za dobro provod. Danas i u slijedećih nekoliko dana na Sonusu možete očekivati nastup svjetskih poznatih imena kao što su Luciano, Chris Liebing, Joseph Capriati, Dubfire, Tale Of Us, Seth Troxler, Tini, Sam Paganini, Pan-Pot i mnogi drugi. Festival će tradicionalno zatvoriti after party pod virtuoznom palicom Ricarda Villalobosa i njegove ekipe koji počinje 26. kolovoza u 9h ujutro.


Festivalske ulaznice za posjetitelje iz naše regije po promo cijeni su rasprodane i sada iznose 580 kn, što je i dalje cijena prilagođena domaćoj publici. Kupnja je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-festival-2016-3004, Croatia Tickets online trgovine http://www.croatia-tickets.com/en/event/sonus-festival-2016 ili na Entrio prodajnim mjestima https://www.entrio.hr/outlets.


Ograničeni broj dnevnih ulaznica bit će dostupan na ulazu u festivalu. 250 kn iznosit će dnevna karta za sve dane osim zadnjeg dana festivala kad će cijena biti 300 kn.

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO