Foto - Kvarner

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Aquarius Zrće - Sonus: Jamie Jones - 16.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. kolovoza 2015. god. u 21:09

 

10.000 rasplesanih posjetitelja iz raznih zemalja svijeta, otvorilo je 3. izdanje Sonus festivala koji je rasprodan nekoliko dana prije početka. Divno ljetno vrijeme, more i vrhunska glazba dovela je goste iz Italije, Njemačke, Francuske, Velike Britanije i svih zemalja regije na Zrće. Ljudi su čekali u redovima kako bi na sam početak festivala napunili klubove Aquarius, Papaya, Kalypso gdje su plesali do večernjih sati uz glazbu najboljih DJ-a. U nedjelju je u sklopu Sonus festivala u Aquariusu zvijezda večeri bio poznati DJ Jamie Jones.


Opširnije...
 
Aquarius Zrće - Moonsplash festival: Shapov - 12.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 13. kolovoza 2015. god. u 23:49

 

Sezona je na Zrću počela punom parom. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. U sklopu Aquariusovog Moonsplash festivala u srijedu je nastupio poznati ruski Dj Shapov.


Opširnije...
 
Aquarius Zrće - Moonsplash: Merk & Kremont - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 13. kolovoza 2015. god. u 01:37

 

Sezona je na Zrću počela punom parom. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. U sklopu Aquariusovog Moonsplash festivala u utorak su nastupili svjetski poznati dj dvojac Merk & Kremont.


Opširnije...
 
Aquarius Zrće - Moonsplash: Fedde Le Grand - 10.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. kolovoza 2015. god. u 22:58

 

Sezona je na Zrću počela punom parom. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. U sklopu Aquariusovog Moonsplash festivala u ponedjeljak je nastupio svjetski poznati Fedde Le Grand.


Opširnije...
 
Aquarius Zrće - Moonsplash festival: Moti - 09.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 11. kolovoza 2015. god. u 12:28

 

Sezona je na Zrću počela punom parom. U Aquariusu, kao i svake pa tako i ove godine, vrućina u krvi i odlična atmosfera dolazili su do vrhunca. U sklopu Aquariusovog Moonsplash festivala u nedjelju je nastupio odlični Moti.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 141

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.