Foto - Kvarner

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Cocomo Club - After Party Miss Supranational - 10.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. lipnja 2016. god. u 20:36

 

Hrvatska je dobila svoju prvu Miss Supranational, nasljednički izbor bivšeg Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, a kruna najljepše pripala je 22-godišnjoj zagreščaniki Petri Bojić. Izbor se održao u hotelu Luna Island na otoku Pagu, voditeljice su bile Hana Tabaković, Paula Jelinek i Maja Lena Lopatny, nastupili su Jasmin Stavros i sastav Barabe. Vlasnice licence Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić napravile su sjajan posao oko organizacije i nadaju se kako će prva Miss Supranational Hrvatske već prvu godinu biti u TOP 20 ljepotica iz cijelog svijeta.


Opširnije...
 
Cocomo Club Novalja - Miss Supranational Party - 04.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. lipnja 2016. god. u 20:18

 

Novaljski klub Cocomo više nije samo stanica na putu do najpoznatije hrvatske party plaže Zrće. Proteklog je vikenda opet "gorio" do ranih jutarnjih sati uz nastup brilijantnog funk i soul sastava Souls Shadows, a odličan DJ, Senno, svojim je house setom pošteno rasplesao sve prisutne.


Opširnije...
 
Cocomo Club Novalja - Miss Supranational Party - 03.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. lipnja 2016. god. u 20:27

 

Najpopularniji novaljski klub Cocomo ovog je vikenda, i u petak i u subotu udomaćio prekrasne finalistice prestižnog međunarodnog izbora ljepote Miss Supranatinal. Nakon završenog zagrebačkog djela priprema, finalistice izbora Miss Supranational Hrvatska u kome će biti odabrana predstavnica Hrvatske za jedan od najvećih i najpoznatijih svjetskih izbora ljepote Miss Supranational of the World, uputile su se na svoje konačno odredište Hotel Luna Island na otoku Pagu.


Opširnije...
 
Cocomo Club Novalja - Otvorenje - 28.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. svibnja 2016. god. u 17:52

 

Najpopularniji novaljski klub Cocomo proteklog je vikenda pokazao novo lice nakon potpunog preuređenja. Svečanom otvorenju uz nastupe grupe Cubismo, plesne skupine F1rst Entertainment i sjajnog DJ-a poznatog po imenu Senno prisutvovali su brojni uzvanici i gosti, koje je oduševilo novo ruho kluba.


Opširnije...
 
Cocomo Club - Spring Break Warm Up Party - 26.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. svibnja 2016. god. u 19:44

cocomo0407151

 

Najpopularniji novaljski klub Cocomo otvorio je vrata i pokazao novo lice nakon potpunog preuređenja. Klub izgleda prekrasno, šank se po jednoj strani kluba prostire uz čitavu duljinu, a postavljena je i bina s ogromnim video zidom koja uistinu djelije moćno. Trenutno je u tijeku Spring Break Festival pa je bio pravi trenutak za pokazati novo lice pred brojim turistima iz čitave Europe željnih zabave i noćnog provoda.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 143

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.