Foto - Kvarner

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Zrće Pag - Sonus festival: Prvi dan - 20.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. god. u 15:50

sonus2008171

 

Jučer, u nedjelju 20. kolovoza počela je na Zrću proslava 5. rođendana Sonus festivala. Prepuni klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso i desetak tisuća posjetitelja iz više od 60 zemalja svijeta plesali su uz zvukove jednih od najvećih imena svjetske elekroničke scene danas, preko dana pa do ranog jutra. Za dnevni dio programa bili su zaduženi francuski trio Apollonia, Nick Curly, Jackmaster, Len Faki i Dejan Milićević, a za večernji Marco Carola, Maceo Plex, Jamie Jones, Leon, Rødhåd, Richy Ahmed, Joey Daniel, Ivan Komlinović i Andrea Ljekaj.


Opširnije...
 
Plaža Zrće - Fresh Island Festival - 12.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 13. srpnja 2017. god. u 20:14

fresh1207171

 

Sean Paul, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice stigao je na otok Pag. Njegov nastup, kao i onaj dua Rae Sremmurd, s Big Beach pozornice premješteni su u klubove Papaya i Aquarius. Sigurnost posjetitelja glavni je prioritet organizatora koji su zbog najave vrlo jakog vjetra događaj preslili na sigurnije lokacije. Sean Paul nastupit će u klubu Papapya u 01 sat dok će Rae Sremmurd nastupiti također u 01 sat u klubu Aquarius. Oba kluba svoja vrata otvaraju u 23 sata pa se svima preporučuje raniji dolazak.


Opširnije...
 
Plaža Zrće - Fresh Island Festival - 11.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. srpnja 2017. god. u 19:16

fresh1107171

 

Hrvatska je ponovno središte RNB svijeta. Na otok Pag stigle su tisuće stiliziranih, mladih ljubitelja jednog od trenutno najpopularnijih svjetskih glazbenih pravaca. Već od jutarnjih sati u Novalji se osjetila pozitivna energija i iščekivanje jednog od najpopularnijih europskih glazbenih festivala.


Opširnije...
 
Beach Bar Cuba Libre - Captain Morgan's Party - 07.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. srpnja 2017. god. u 17:40

 

U petak se je u Beach Baru Cuba Libre na plaži Kijac na otoku Krku održao Captain Morgan's Party. Nastupili su izvrsni DJ Daddy i violinistica Avi, uz potporu MC Frankye Zee. Violina utopljena u savršeni ambijent house ritma odvela je sve posjetitelje u sasvim novi klupski svijet. Luda zabava trajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
Disco Club OZ Rab - R’n’B Exclusive - 01.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. srpnja 2017. god. u 19:02

 

I ove godine popularni party program R'n'B Exclusive u sklopu turneje 'Summer Tour 2017.' stigao je na otok Rab. R'n'B Exclusive Party Crew napravio je još jedan party za pamćenje u Disco Clubu OZ na Rabu. Atraktivni modeli R'n'B Honeys, plesačice i DJ Sheko bili su udarna kombinacija koja je rasplesala sve na plesnom podiju Cluba OZ.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 143

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.