Prizor kakav smo na proteklim događajima s Fatboy Slimom, PlayOne-om, Severinom, Coloniom, te Byblos Carnivalom već vidjeli koji i dalje zapanjuje. Parking od 7.000 m2 bio je prepun već 15 minuta prije otvaranja vratiju diskoteke Byblos, sveukupno više od 3.000 posjetitelja došlo se zabavljati uz zvukove «Dirty Dutch-a» i njihovog predstavnika DJ Chuckie-a.

Već sada trećim po redu, mogli bi ga nazvati tradicionalnim party-em ili čak što više ljetnom rezidencijom u diskoteci Byblos, Chuckie svakim putem oduševi publike s brzim izmjenama pjesama, hitova, evergreen-a no i uvijek s mnogo novih pjesama. Spojem svoje prošlosti Hip Hop DJ-a i sadašnjosti elektro producenta i DJ-a, Chuckie drži publiku skakajući i plešući kroz cijeli svoj set. Naprosto ovakav talent istinskog zabavljača publike teško se pronalazi.

Bila je to izvrsna uvertira pred dolazak miljenika hrvatske publike Davida Moralesa, koji u špici sezone, u petak 1. kolovoza nastupa klubu Byblos na posebnom događaju "Tribute to Frankie Knuckles", posvećeno nedavno preminulom kumu house glazbe Franike Knucklesu.

Tekst: Press

Fotografije: Žiga Intihar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO