Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 LMC club - DJ Umek - 01.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. kolovoza 2014. god. u 13:35

 

Ono što svaku LMC clubbing sezonu čini posebnom i drugačijom svakako je gostovanje najpoznatijih izvođača. DJ pult najveće open-air pozornice u Istri osvojio je u petak fantastični DJ Umek. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Saint & Sinner Poreč - Becks party - 26.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. srpnja 2014. god. u 19:49

 

Prošla je i još jedna vesela subota u porečkom Saint & Sinner-u. Uz hostese, extra ponude i cijene, atmosferu je dodatno zagrijavao DJ. Odlična zabava potrajala je dugo u noć.


Opširnije...
 
The Factory Rovinj - DJ Florian Hereno - 26.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. srpnja 2014. god. u 19:40

 

Stara tvornica duhana Rovinj ovoga ljeta postala je središte party događanja i tvornica zabave, objedinjena pod imenom The Factory. Kapacitetom većim od 1000 ljudi ovoga ljeta ugostiti će brojne izvođače kao i razne klupske „performere". U subotu su posjetitelji mogli uživati u vrhunskoj zabavi za koju je zadužen bio DJ Florian Hereno.


Opširnije...
 
LMC club - Massimo - 26.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 27. srpnja 2014. god. u 13:49

 

U subotu pred mnogobrojnim gostima u Lighthouse Music Clubu u Vodnjanu nastupio je Massimo. Svojim glazbenim umijećem na noge je dignuo sve. Uz pravi štimung mnogobrojni gosti uživali su dugo u noć. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama koje slijede.


Opširnije...
 
Saint & Sinner - R’n’B Exclusive - 25.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 26. srpnja 2014. god. u 21:56

 

U petak je R’n’B Exclusive gostovao u poznatom Saint & Sinner klubu u Poreču gdje su sve goste dočekali modeli R’n’B Honeys “wearing ZIGMAN”, ekskluzivne plesačice te najbolji hip hop Dj u 2013. DJ Chill iz Zagreba.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 53

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.