Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Monvi - Marijan Ban i Diktatori - 18.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 18. lipnja 2011. god. u 17:04

 

U subotu su Monvi Center zapalili i na noge sve digli Marijan Ban i Diktatori. Izvodeći svoje hitove raspjevali su i rasplesali mnogobrojnu ekipu koja je svojim dolaskom i kupnjom ulaznice, pomogla u prikupljanju novčanih sredstava Udruzi NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH. Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati.


Opširnije...
 
Saint & Sinner - Tropical Vibes - 17.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 18. lipnja 2011. god. u 12:35

 

U petak je u Saint & Sinner u Porecu bilo vrlo veselo uz Tropical Vibes. Mnogobrojnu veselu ekipu zabavljala je odlična Dj & MC Lady Lu Menze, koja se proslavila nastupajući na kultnim "Sound of Pirates" partijima koje organiziraju Nicola Fassano i Steve Forest - svjetski poznati talijanski DJ-i producenti. Vrhunska zabava trajala je do samog jutra.


Opširnije...
 
Monvi - Operacija Index & CONNECT - 11.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 12. lipnja 2011. god. u 11:22

 

U subotu se u prepunom Monviu, centru zabave u Istri održala Operacija Index i besplatni koncert zagrebačke hip-hop grupe CONNECT. Svi studenti sa X-icama imali su akcijske cijene cuge cijelu noć, a za sexy atmosferu pobrinule su se aktraktivne go-go pleačice i hostese koje su obilazile mnoštvo upoznavajući ih sa akcijskim cijenama omiljene im cuge. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Millennium Bar - Tequila party - 23.04. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 26. travnja 2011. god. u 21:41

 

U subotu je Millennium Bar Pazin pripremio za sve svoje posjetitelje pravu poslasticu, veliki Tequila party uz DJ Nikolu z Kukurini. Vesela ekipa popunila je vrlo brzo cijeli bar i luda zabava mogla je početi. Tequila je tekla potocima, atmosfera je bila užarena i cijelo vrijeme na samom vrhuncu. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 
Baracuda - Captain Morgan - 04.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 05. kolovoza 2010. god. u 17:11

 

U srijedu je Captain Morgan posjetio Baracudu u Medulinu. Na iznenađenje mnogih kapetan je stigao na prekrasnom konju. Bio je to pravi party koji je svih digao na noge, a vesele su se hostese potrudile na nikome cuga ne fali. Zabava je trajala dugo u noć.


Opširnije...
 

   Stranica 53 od 54

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.