Brojni poznati ovih dana odlučili su se zabaviti i opustiti u noćnim izlascima, pa se tako na rođendan Vulkan Premiuma okupila cijela društvena krema grada Splita. Maja Šuput direktno s Ibize je stigla u kratkoj srebrenoj haljinici te plijenila poglede sveprisutnih kako stasom, tako i glasom. Preko tisuću uzvanika oduševile su atraktivne plesačie F1rst Entertainment-a. Uz obilje hrane i pića, zabavljali su se i zvijezda HTZ-a i splitski slavuj Giuliano Đanić, Gianna Apostolski sa dečkom Dujom Bašićem koja je sve prisutne ostavila bez daha u dugoj haljini, ugledni doktori, odvjetnici i sportaši, a za smijeh i dobru atmosferu pobrinuo se Damir Mihanović - Čubi koji je ujedno i vodio program te pokazao bubnjarske vještine s Giulianom na stageu.

Pozitivna energija sa spojem temperamenta uzvanika i samih izvođača jednostavno je izazvala uzbuđenje kod svakog pojedinog posjetitelja. Grandiozni vatromet i šampanjci u potocima sve prisutne su ostavili na podiju do ranojutarnjih sati. Izgleda da je Vulkan Premium novo in mjesto za dobru zabavu u Splitu.

Tekst: Press
Fotografije: Deni Koraca

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO