Početak vikenda i drugu večer Split Beach Festivala obilježili su nastupi svjetske live senzacije Rudimental te DJ dua Sunnery James & Ryan Marciano. Tisuće posjetitelja iz brojnih zemalja plesalo je do ranih jutarnjih sati ne skrivajući oduševljenje do sada najboljim izdanjem Festivala koji nenadmašnim ljetnim provodima ruši sve rekorde i osvaja srca publike iz cijelog svijeta.


Engleski durm&bass bend Rudimental kombinacijom soula, funka i popa uz pratnju nekoliko vrhunskih vokalista izveli su svoje najveće hitove kao što su Waiting all night, Never Let You Go te mnoge druge kojima su rasplesali oduševljene posjetitelje. Nizozemski DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano, svojim nastupom nadmašili su sva očekivanja te bogatim repertoarom hitova još jednom pokazali zašto su u Hrvatskoj već niz godina uvijek s veseljem iščekivani i rado viđeni gosti.

Trodnevni Festival večeras će na velikoj pozornici na Bačvicama svojim nastupom zatvoriti svjetska glazbeno-scenska atakcija La Fiesta koja pojam zabave podiže na potpuno novu, čarobnu razinu. Više od 40 glazbenih i plesnih umjetnika iz cijelog svijeta izvest će zahtjevne akrobatske i plesne točke, a uz zavidnu produkciju, svjestlosne efekte i performanse, posljednju će večer svojim nastupom upotpuniti i mladi DJ Julian Jordan.

Ulaznice za 3. dan Split Beach Festivala mogu se kupiti u sustavu Ticketshop.hr po cijeni od 160  kuna za regionalnu festivalsku ulaznicu.

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO