Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Central Club Split - La Fiesta - 12.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. kolovoza 2016. god. u 19:19

 

Čarolija je preslaba riječ za ono što se u petak odvijalo u novo otvorenom Central Club-u u Splitu jer 'La Fiesta' je u potpunosti opravdala epitet najboljeg svjetskog partya. Pun klub posjetitelja punih adrenalina cijelu je noć uživalo u neponovljivom i neviđenom showu. Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačicama u glamoruznim kostimima i glazbenicima. Akrobacije i zapanjujući ples u zraku ostavljali su bez daha.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - The Yacht Week party - 12.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. kolovoza 2016. god. u 13:58

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna noć naziva 'The Yacht Week party'. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Makarana bar Makarska - Total Knockout - 12.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. kolovoza 2016. god. u 03:40

 

U petak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz poseban Male Erotic Show 'Total Knockout'. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Makarana bar Makarska - Arabian party - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. kolovoza 2016. god. u 16:48

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz Arabian party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Makarana bar Makarska - Glow party - 10.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. kolovoza 2016. god. u 16:43

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz Glow party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 105

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.