Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - The Yacht Week party - 09.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 13. lipnja 2017. god. u 18:05

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna noć naziva 'The Yacht Week party'. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Petar Grašo - 03.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. lipnja 2017. god. u 22:29

 

Petar Grašo nastupio je u subotu u Vanilli u Splitu i još jednom svojim nastupom dokazao kako sa svojim dobro znanim hitovima i dalje žari i pali. Čim je kročio na binu nastala je euforia i cijela Vanilla u jednom glasu pjevala je sa Grašom, koji je pun energije zapalio sve prisutne. Plesalo se i uživalo u odličnoj atmosferi čitavu noć.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Grand Opening - 02.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. lipnja 2017. god. u 22:18

 

U petak je u Splitu svečano otvorena kompletno preuređena Vanilla, koja će ukoliko je suditi po samom otvorenju ponovno biti jedno od omiljenih mjesta za izlazak svim iskusnim partijanerima. Otvorenje kluba, proteklo je više nego spektakularno uz mnoga iznenađenja koja su zapalila vruću atmosferu u klubu do same zore.


Opširnije...
 
Central Club Split - Venus party - 20.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 24. svibnja 2017. god. u 18:29

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u novo otvorenom klubu Central u subotu je bilo vrlo veselo uz Venus party. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Central Club Split - Honey & money - 13.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 17. svibnja 2017. god. u 16:58

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u novo otvorenom klubu Central u subotu je bilo vrlo veselo uz Honey & money party. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 113

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.