Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - The Yacht Week party - 05.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 07. kolovoza 2016. god. u 18:37

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna noć naziva 'The Yacht Week party'. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
SBF - Sunnery James & Ryan Marciano - 05.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. kolovoza 2016. god. u 17:00

 

Početak vikenda i drugu večer Split Beach Festivala obilježili su nastupi svjetske live senzacije Rudimental te DJ dua Sunnery James & Ryan Marciano. Tisuće posjetitelja iz brojnih zemalja plesalo je do ranih jutarnjih sati ne skrivajući oduševljenje do sada najboljim izdanjem Festivala koji nenadmašnim ljetnim provodima ruši sve rekorde i osvaja srca publike iz cijelog svijeta.


Opširnije...
 
Central Club Split - Grand Opening - 04.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. kolovoza 2016. god. u 10:17

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u četvrtak se održalo veliko otvorenje noćnog kluba Central. Uređenje glavne dvorane i pratećih prostora povjereno je poznatom dizajneru Duji Kaliterni iz splitske tvrtke Kaliterna arhitektura.


Opširnije...
 
Makarana bar Makarska - Wednesday - 03.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. kolovoza 2016. god. u 13:31

 

U srijedu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz Wednesday party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Makarana bar Makarska - White party - 30.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. srpnja 2016. god. u 18:50

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz White party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 105

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.