Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Makarana bar Makarska - White party - 30.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. srpnja 2016. god. u 18:50

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz White party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - The Yacht Week party - 29.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. srpnja 2016. god. u 12:15

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala posebna noć naziva 'The Yacht Week party'. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Makarana bar Makarska - Somersby party - 29.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 31. srpnja 2016. god. u 11:59

 

U petak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra uz Somersby party. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana će svojim interijerom zasigurno postati novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Plaža Banje Dubrovnik - CMA 2016: Grace Chatto - 29.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 30. srpnja 2016. god. u 16:53

 

Plaža Banje kroz dva dana pokazala je da je idealno mjesto za izvođače svjetskog kalibra - Sigmu i Clean Bandit Dj set. Sinoć je Grace Chatto - ženski dio britanskog super popularnog benda Clean Bandit, u formi DJ Seta rasplesala publiku na još toplom pijesku, a za potpuni delirij pobrinuli su se Zookey, Jakša Jordes i MC Goc.


Opširnije...
 
Plaža Banje Dubrovnik - CMA 2016: Sigma - 28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 29. srpnja 2016. god. u 19:14

 

Najjužniji open air festival u Hrvatskoj „zapalio" je plažu Banje! SIGMA je oduševila fenomenalnim setom od sat i pol u kojem su uživali brojni Dubrovčani, Zagrepčani, ali i strani ljubitelji elektronske glazbe koji su stigli iz Francuske, SAD-a, Španjolske, Velike Britanije, Australije i brojnih drugih zemalja. Plaža Banje koja je izgledala bolje nego ikad, gorjela je uz Sigmine prepoznatljive hitove kao što su „Nobody to love", „Coming home" „Changing", „Glitter ball" i brojni drugi zbog kojih su najpoznatji bass duo na svijetu. Odlična komunikacija s publikom doživjela je vrhunac u trenutku kad su brojni fanovi SIGME zaplesali na pozornici, a do potpunog usijanja fenomenalno ih je vodio izvrsni MC Justyce.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 105

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.